Vår vägledning till framgång

Säg “innebandy” eller “svensk innebandy” till vem som helst och de flesta har en egen uppfattning och bild som dyker upp i huvudet. Associationer, positiva eller negativa, som baseras på något de själva upplevt, sett, hört eller läst. Det innebär att varumärket Svensk Innebandy finns, vare sig någon arbetar aktivt med det eller inte.

Vi har därför funderat på vad människor ska tänka och känna för att fler ska börja, fortsätta, komma tillbaka, titta på eller engagera sig i innebandyn.

Vi har tagit reda på så mycket som möjligt om olika människor genom fakta, workshops, rapporter från oberoende aktörer, forskning, inspel från experter inom olika områden, intervjuer, enkäter och trendspaning.

På det sättet har det blivit tydligt vilka upplevelser som är vettiga att skapa för att så många som möjligt ska börja, gilla och fortsätta med innebandy i hela livet. De upplevelserna vill vi erbjuda i hela landet. En likartad bild av innebandyn oavsett stad och vem som bjussar på upplevelsen.

Vår förhoppning är att Svensk Innebandy Vill ska hjälpa oss i den strävan. Genom vägledning, verktyg, inspiration och tips som förhoppningsvis gör att vi tillsammans får innebandyn till Sveriges folksport.

Svensk Innebandy Vill är en egen hemsida som vi fyllt med spännande innehåll. Du hittar Svensk Innebandys syfte, vision, värdegrund, målsättning, organisation, målgrupper, positionering, vårt sätt att agera & kommunicera och vår visuella identitet.

VILL DU FÖRDJUPA DIG I VAD SVENSK INNEBANDY VILL?

Vi har skapat en hemsida som tar upp allt från vision till mål och hur vi vill positionera oss.

VERKSAMHETSPLAN FÖR SVENSKA INNEBANDYFÖRBUNDET

Verksamhetsberättelse 2020/21
Verksamhetsplan 2021
Annons:
Annons Rosa 320 X 320

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS