Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Anmälan öppen till Veteran-SM 2022

Veteran-SM ska avgöras i IFU Arena i Uppsala 4–6 februari 2022. Evenemanget förväntas locka omkring 50 lag med totalt 400 spelare. Nu kan lag anmäla sig till turneringen. Veteran-SM skulle ha spelats 5-7 februari 2021 men blev dessvärre inställt. Nu blir premiären istället 2022.

Veteran-SM är en helt ny tävling för den växande gruppen nationella veteranspelare, alltså dam- och herrspelare 35 år (från -86 och tidigare) och 45 år (från -76 och tidigare). Lång erfarenhet av evenemangssamarbeten mellan Svensk Innebandy, staden, arenan och det lokala föreningslivet har varit avgörande i beslutet att förlägga evenemanget i Uppsala.

– Uppsala och IFU Arena har de senaste åren visat ett starkt engagemang och levererar alltid med kvalitet. Vi känner stor tillförsikt att Upplands Innebandyförbund hjälper till så att veteran-SM blir ett attraktivt och häftigt arrangemang. Svensk Innebandys mål för ett livslångt idrottande är en stor del i mästerskapet och vi hoppas att det kan ge ringar på vattnet i framtiden, säger Mikael Ahlerup, generalsekreterare för Svensk Innebandy.

Evenemanget avgörs i Uppsala 4-6 februari. IFU Arena arrangerade nyligen U19-VM och i månadsskiftet november/december är det dags för dam-VM, i april 2022 arrangeras även Innebandyfesten (JAS).

– Vi kan inte nog förklara hur mycket IFU Arena har betytt för stadens förmåga att välkomna stora deltagarevenemang inom inomhuslagidrotter. När möjligheten uppstod att få stå värd för veteran-SM var vi inte sena på startknappen. Vi ser fram emot att arrangera ett tryggt och säkert evenemang, men också bjuda på ett värdskap i världsklass, säger Anna Lindström, chef Möten och Evenemang, Destination Uppsala.

Mer information och anmälan om veteran-SM.

Rekommenderat boende i Uppsala under Veteran-SM 4-6 februari 2022
I samband med Veteran-SM i Uppsala presenterar vi följande hotell där ni som lag erbjuds bra priser hos våra samarbetspartners.

Scandic Uplandia
Scandic Uplandia ligger i hjärtat av Uppsala, 150 meter från gågatan Svartbäcksgatan. Här erbjuds gratis Wi-Fi och luftkonditionerade rum med platt-TV med kabelkanaler.

Som gäst på Scandic Hotel Uplandia kan du njuta av svenska rätter med en internationell twist i restaurangen. Drycker kan avnjutas i baren. Hotellets butik är öppen 24 timmar om dygnet och erbjuder ett urval av fräscha sallader, smörgåsar, kaffe och choklad.

Alla gäster har tillgång till hotellets gym. Det finns också en relaxavdelning med bastu, där du kan koppla av och njuta av uppfriskande drycker.

Enkelrum 1050 kr per natt med frukost
Dubbelrum 1150 kr per natt med frukost

Läs mer om Scandic Uplandia här.

Scandic Nord Uppsala
Detta hotell ligger 5 minuters bilresa från centralstationen i Uppsalas centrum och 5 minuters bilväg från IFU Arenan. Här erbjuds gratis tillgång till gym, bastu, WiFi och parkering.

Alla rum på Scandic Uppsala Nord har satellit-TV, trägolv och skrivbord.

I hotellets restaurang serveras lunch och à la carte-rätter med ett stort urval av viner. I den ekologiska frukostbuffén ingår gluten- och laktosfria alternativ. Nybryggt rättvisemärkt kaffe erbjuds hela dagen.

Dubbelrum 1290 kr per natt med frukost
Trippelrum 1490 kr per natt med frukost

Läs mer om Scandic Nord här.

Arenahotellet
Är beläget bara en kort promenad från IFU Arena där Veteran-SM avgörs. Enkelrum, dubbelrum, trippelrum till följande pris:

Enkelrum 995 kr per natt med frukost
Dubbelrum 1195 kr per natt med frukost
Trippelrum 1395 kr per natt med frukost

Mer om Arenahotellet här

För att ta del av erbjudandena kontakta Malin Forsell på Stricct Travel.
Telefon: 070 443 19 33
Mejl: malin@stricct.se

short_text    Publicerat av Lisa Eskils 2021-09-10, kl 14:54