Vi använder oss av iBIS och det är där ni skall lägga in laget.

Alla matcher under cupen kommer att liverapporteras, förutom kämpande klass (födda 2012) matcher. Ni behöver därför lägga in era spelare i iBIS och koppla dessa till gruppspelsmatcherna.

Vi har vid ett antal tillfällen haft problem med internetuppkopplingen i hallarna, vilket gjort att liverapporteringen inte fungerat.
Därför använder vi oss fortfarande av matchprotokoll under cupen.
För att minska hanteringen av matchprotokoll för lagen, kommer vi som arrangör att ombesörja att alla sekretariat får matchprotokollen till gruppspelsmatcherna via oss.

För att detta ska vara hanterbart behöver vi få in alla era spelare i ibis och får dessa kopplade till gruppspelsmatcherna innan följande datum:

17 mars om ni deltar Cuphelg 1 (22-24 mars)
1 april som ni deltar Cuphelg 2 (5-7 april)

När slutspelet startar på söndagen, behöver lagen däremot  ombesörja matchprotokoll själva till matcherna eftersom vi då inte har möjlighet att förmedla ut dessa till alla sekretariaten under lördagskvällen. Ni använder er då av ett speciellt cupprotokoll.

Detta protokoll fyller laget i 1 gång och använder därefter samma protokoll under samtliga matcher i slutspelet. Laget tar alltså med sig protokollet till match 1 i slutspelet och hämtar tillbaka detta efter matchen. När ni spelar sista matchen i turneringen lämnar ni kvar protokollet i sekretariatet.

OBS! Skulle ni behöva ändra er laguppställning efter ovanstående sista datum, måste ni själv ombesörja att ta med ett korrekt matchprotokoll till matchen som ni lämnar till sekretariatet i god tid innan matchstart.

Cuppprotokollet får ni med informationsbrevet som skickas ut 2-3 veckor innan cupen.

Lagen behöver inte lägga in spelarna i Profixio, det är endast de med matallergier som ni lägger in där.

Antal spelare per match är Max 20 st och 5 ledare. Ni kan givetvis vara fler men då får de stå över en match.
Ex är ni 23 spelare i laget så kommer 3 av dem stå över matchen.

Har du frågor kontakta oss!

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS