Våra Smålandslagsledare säsong 2022/2023

Flickor -06

Fredrik Henningsson

Simon Waltersson

Nathalie Sankell

 

Pojkar - 06

Christian Lindahl

52 år, född och uppvuxen i Jönköping, Jobbar på Sandagymnasiet med NIU-innebandy och har även en tjänst på Småland Blekinge Innebandyförbund som ansvarig för Smålandslagen och även spelarutveckling. Har tränat SSL Herr/dam i sammanlagt 15 år, har tränat JAS-lag, har varit med i U19-staben under tvår år, har tränat Smålandslag i 11 år. Gillar att spela padel, golf och träna.

 

Johan Wittberg

34 år, född och uppvuxen i Kalmar, Jobbar som verksamhetsutvecklare i CL98 där jag bland annat tränar klubbens Div.1- och JAS-lag samt driver Innebandygymnasiet på Calmare Internationella Skola. Pensionerade mig som spelare efter säsongen 19/20 efter 9 säsonger i FBC Kalmarsund varav dom två sista i SSL. Var även förbundskapten för Smålands 01-killar. Gillar brädspel, och god mat.

 

Per Dahlin

50 år. Bor i Växjö sedan många år, men kommer ursprungligen från Härnösand. Jag har de senaste åren varit ungdomstränare i Växjö Vipers. Jag har ett stort innebandyintresse och gillar att jobba med ungdomsutveckling. Jag har ett förflutet som idrottslärare, men jobbar idag som digitaliseringsansvarig på Volutiongroup. Mitt eget idrottande handlar mycket om löpning, landsvägscykling och på vintern blir det en del skidåkning.


Gustav Jarnegren

34 år född i Jönköping. Arbetar till vardags inom logistik och speditionsvärlden. Har tränat alltifrån damer div 2 till herrar div 1 även varit materialförvaltare i Mullsjös AIS SSL i 5 säsonger. Gör nu mitt 7:e år som ledare för Smålandslaget där min roll är lagledare. På fritiden spelas det golf när vädret tillåter.

Ansvarig för Smålandslagen

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS