Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

SummerCamp 2019

Här är inbjudan till sommarens höjdpunkt, Gästriklands Summercamp 2019 - 6-9 AUGUSTI!

För tredje året i följd så kan vi nu stolt bjuda in er till Gavlehov och Gästriklands Summercamp Est 2017. Den 6-9 augusti kommer arenan under fyra dagar att vara fylld med ungdomar och ledare som tillsammans förhoppningsvis kommer skapa oförglömliga minnen.

De två föregående åren har varit både en succé och höjdpunkt för såväl ledare som spelare. I år tar vi sikte ännu högre och kan dessutom erbjuda spelare från andra distrikt att medverka under lägret. Vi har tidigare år haft runt 100 entusiastiska spelare och ungdomar som varit på plats och deltagit under dessa dagar. Så se till att ta chansen att anmäla er!!

Lägret kommer likt föregående år att hålla på under fyra (4) intensiva och härliga dagar, där vi tillsammans kommer fylla dagarna med allt ifrån innebandypass och atletiska pass till aktiviteter, teambuilding och turneringsspel.

I år kan vi dessutom gladeligen presentera att vi erbjuder lägret till en billigare peng än föregående år.

#InnebandyForAllFOND -
Gästriklands Innebandyförbund har inrättat en fond där familjer/individer med begränsade resurser kan ansöka om anstånd och subventioneringar. En fond med ekonomiska möjligheter där man med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och/eller utrustning för delaktighet.

Fonden är upprättad av distriktsförbundets distriktsstyrelse där #InnebandyForAll-s värdegrund är den centrala. Värdegrunden kan du läsa om på hemsidan.

Fonden är upprättad i ett samarbete mellan Gästriklands Innebandy, våra värdegrundspartners samt Svenska Kyrkan och Diakonirådet (Tel-026-17 04 04).

Fonden hittar du här:
https://innebandy.se/gastrikland/innebandyforall/innebandyforallfond/

SISTA ANMÄLNINGSDAG: 2019-06-30
Kostnad: 1500 kr per deltagare.
Öppet från 12-17 år...
Lägret pågår alla dagar mellan: 10.00 och 16.00 (cirkatider)

I deltagaravgiften ingår:
x Ditt deltagande
x Lunch
x Mellanmål
x Entréer till alla aktiviteter
x Komplett träningssätt (shorts, t-shirt, strumpor och vattenflaska + målvaktströja för målvakter).

Vad som ingår i ditt deltagande är:
- Fyra heldagar med tematräningar
- Atletiska pass
- Teoripass & kamratskapsutbildning.
- Teambuilding, aktiviteter och flera inslag av värdegrundsarbete.
- Turneringsspel
- Avslutningsdag med stora Innebandyprofiler på besök.

Vi kommer kontakta dig med mer information löpande.

Observera att du får ingen direkt bekräftelse mer än din bekräftelse när du klickar på "skicka" längst ner. Ett infomationsmejl går ut veckan innan midsommar.

Håll koll på www.innebandy.se/gastrikland för de senaste nyheterna. Vid frågor om din anmälan, kontakta Alexander.larsson@innebandy.se.