Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Anmälan och kostnader

Gävleborgs Spelarutbildningsprogram och Distriktslagsverksamhet 21/22

Klicka här för att komma till anmälan.

Vad kostar det att vara med och vad får jag?
Kostnad för hela utbildningsprogrammet:
Födda 05: 2000 SEK
Födda 06-09: 1500 SEK

Anmälningsavgiften faktureras under första delen av hösten.

Anmälan är bindande och faktureras. Gävleborgs Innebandyförbund äger rätten att skicka obetalda fakturor till inkasso och ta ut en förseningsavgift.

Om jag har fler barn? Då utgår jag från en rabatt om 25% på andra barnet och tredje barnet är med kostnadsfritt. Ange det i så fall under övrig information.

Vad som ingår är:
- Deltagaravgift
- Kost/mellanmål på dessa träffar
- Innebandy av välutbildade ledare med engagemang för att utveckla både människor, spelare och sig själva.
- Atletisk träning av legitimerade fysiologer, fysioterapeuter och experter inom anatomi.
- Ledarskapsutbildningar inkluderande en Grundutbildning för ledare samt andra teoriinslag som är kopplade till Gävleborgshjulet och individuell utveckling.
- Tränings-kit bestående av strumpor, shorts och t-shirts (+vattenflaska), observera att dessa kläder sedan SKALL bäras på dessa träffar för enhetlig klädsel.
- Överdrags overall för samtliga spelare

Samtliga aktiviteter kopplade spelarutbildningen etc ingår i avgiften exkluderat ev deltagande för SDF-SM för spelare födda 05.

Observera att storlek skall anges för kläderna i denna anmälan.
Vid önskemål om provning kontakta: gastrikland@innebandy.se (kommer ersättas av gavleborg@innebandy.se)

*Observera att man har möjlighet att välja bort overall och få en rabatterad kostnad på 300 SEK under förutsättning att man har varit med tidigare år och har en overall att bära. Observera att overallen skall vara det man bär i överdrags-funktion, inga klubbkläder skall bäras.

Vi reserverar också för att overallernas utseende kan vara olika då modeller och leverantörer ändrar sitt utbud, mindre detaljer kan således avvika.

Om jag inte har råd att vara med? Vad gör jag då?
#InnebandyForAllFOND
Gävleborgs Innebandyförbund som har inrättat en fond där familjer/individer med begränsade resurser kan ansöka om anstånd och subventioneringar. En fond med ekonomiska möjligheter där man med begränsade resurser kan söka stöd för idrottsdelaktighet och/eller utrustning för delaktighet.

Fonden är upprättad av distriktsförbundets distriktsstyrelse där #InnebandyForAll-s värdegrund är den centrala. Värdegrunden kan du läsa om på hemsidan.

Fonden är upprättad i ett samarbete mellan Gävleborgs Innebandy, våra värdegrundspartners samt Svenska Kyrkan och Diakonirådet Gävle.

Fonden hittar du här: https://innebandyforall.se/fond

Anmälan till Spelarutbildningen 2018/2019