Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Distriktslagsverksamheten

Efter ett lyckat SDF-SM som precis har gått av stapeln för spelare i huvudsak födda 2004 är det nu dags att blicka framåt mot nästa stora höjdpunkt i Spelarutbildningen. Dvs SDF-SM för spelare födda 2005.

I Januari så kommer vi för första gången någonsin att spela SDF-SM som ett Gävleborg. Att spela detta SM kommer spelare födda 2005 ha möjligheten till samt även spelare födda 2006 på tjejsidan. I Gävleborg så krävs det då att man är anmäld till spelarutbildningen och på så vis ger sig själv möjligheten att konkurrera om en plats i det kommande Gävleborgs-laget. Det är underlaget från dessa tillfällen som ligger till grund för en eventuell uttagning. 

Vi har under höstens gång haft träffar för de redan anmälda spelare födda 2005, men ger nu en sista möjlighet för er spelare som har möjligheten att vara med och konkurrera innan trupperna inför SDF-SM tas ut.

Så vill du ha en sista chans att komma med ett SDF-SM lag så anmäl dig på denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd7jYllwUCQLxNkK7Dr7-_EzSJmLzDdJFzDtN_8RGvYTDVB7Q/viewform

Första stora aktiviteten är nämligen redan nu på lördag. 
Detta gäller för båda flickor och pojkar födda 2005 samt flickor födda 2006 i Gävleborg. 

Här nedan listas kommande aktiviteter fram till att truppen för SDF- spel tas ut. 

13/11 – Spelarutbildningsdag 
Gavlehov Gävle 
11.00 – 16.00
En dag som innehåller fystester, innebandy samt lagaktivitet.

Observera att finns det flickor 06:or som inte vill delta i denna process, kan man med fördel delta i 07 gruppen istället. Som 06-spelare har du möjligheten att spela ett SDF-SM kommande år. 

20/11
– GUD-cup
Gavlehov, Gävle
Heldag
Matchspel mot andra distrikt. Vi kan komma att spela med flera lag.

4/12  - Spelarutbildningsdag 
Gavlehov, Gävle
Återkommer med tid
En dag innehållande flera innebandypass samt lagaktivitet. 

Är detta något som lockar? Anmäl dig då till spelarutbildningen (via länken ovan) och meddela gärna oss på gavleborg@innebandy.se att du har gjort detta.

Sedan vill vi gärna bemöta varför alla dessa tre aktiviteter förläggs i Gävle. Genom att vi har bäst förutsättningar för våra aktiviteter med den omfattande mängden spelare på Gavlehov så är det just nu den bästa lösningen. Den ger också möjlighet till aktiviteter i omegahallen och teorisalar som på ett sätt gör helheten till den bästa. Vi ser givet att det är principiellt viktigt att generellt förlägga aktiviteter på fler orter.  

Efter den 4/12 kommer truppen sedan att tas ut varpå en ny planering kommer att presenteras för löpande aktiviteter fram till SDF-SM i januari. Där kommer aktiviteter att plagernas utifrån fler parametrar. 

Observera att Spelarutbildningens avgift måste vara erlagd för att delta i SDF-SM. Det kommer också tillkomma en mindre avgift för logistik och uppehälle under SDF-SM för uttagna spelare. En summa som ännu inte är beslutad.

Gällande kläder skall vita träningsdressen samt overallen bäras i sin helhet under samtliga aktiviteter och är något som kravställs med ert deltagande. 

Kommande sammankomster för C-gruppen:

Text