Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Sommarfritids 2022

INBJUDAN SOMMARFRITIDS 2022

Så var det dags igen! För tredje året i följd så anordnar vi, tillsammans med Gefle Gymnastikförening, ett sommarläger för barn mellan 6-12 år. Trots omständigheterna blev förra sommarens läger en succé och vi har som ambition att göra detsamma och lite till denna sommar. Med erfarna och fantastiska ledare tillsammans med grymma faciliteter så kommer vi göra dessa 13 dagar till någonting minnesvärt för barnen. Nytt för i år att vi utökar antalet veckor vi träffas från två veckor till tre.

Det kommer att vara full aktivitet från dagens början till dagens slut. Vi kommer att spela innebandy i Hedvigslundshallen, utöva gymnastik på Gymnastikens hus och också ta del av det förhoppningsvis fina vädret genom att gå till en fotbollsplan alldeles i närheten utav Hedvigslundshallen där vi kommer att leka lekar, spela fotboll och annat. Vi kommer också under veckorna att besöka DOME Adrenaline Zone. Detaljschema kommer senare.

Jämte den fysiska aktiviteten så kommer vi också tillsammans prata värdegrund och hur man är en bra kompis. Dagarna kommer att innehålla kompis-övningar och föreläsningar. Under detta kommer barnen och ungdomarna att inkluderas och få vara en del av diskussionerna.

INFORMATION

DATUM: 13 juni – 1 juli (helgdagar exkluderat)

TID: 09.00-15.00

VAR: Hedvigslundshallen, Gymnastikens hus

Lunch ingår alla dagar. Meddela om ni har allergier till info@geflegymnastik.se senast en vecka innan.

Anmälning sker här (under läger): https://sportadmin.se/book/?F=6D2BE129-C6E0-4C79-ADEF-D9C0CA905D3F

Ni har möjlighet att både anmäla er dag för dag eller hela läger-tiden. Kostnaden är gratis. Vid lämning av era barn så behöver ni pricka i närvaro på en lista. Denna lista kommer att finnas hos våra ledare på plats. 

short_text    Publicerat av Linus Nielsen 2022-08-05, kl 22:56