Ny tjänst ute - Idrottskonsulent

Publicerad
Innebandybollar
Gävleborgs- och Dalarnas innebandyförbund söker ny idrottskonsulent

Svensk Innebandys syfte är att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet, rörelserikedom och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället. Vi har ungefär 120 000 licensierade spelare och totalt spelar över en halv miljon människor innebandy i Sverige i någon form. I Gävleborg och Dalarna har vi ungefär 10 000 spelare i vår dagliga verksamhet där vi nu söker en ny kraft som kan vara med och fortsätta ta vår verksamhet framåt.

Nu söker Gävleborgs- och Dalarnas Innebandyförbund en medarbetare och idrottskonsulent med utvecklingsorienterade egenskaper till som ska ta vår verksamhet vidare.

I den här rollen blir du en viktig byggsten för att stärka våra föreningars redan starka föreningsverksamhet genom att vara bollplank, processledare och inspiratör. Du behöver ha en god administrativ förmåga och blir också en länk mellan tävlingsverksamheten och domarverksamheten där du är ett viktigt lokalt stöd i verksamheten och i viss mån även utför och administrerar delar. Arbetet innefattar varierande arbetsuppgifter där du har många kontaktytor och gillar att vara spindeln i nätet. Vi ser gärna dig som också som tar stort ansvar och kontroll på allvar.

Arbetsuppgifterna innefattar främst att vidareutveckla våra aktiviteter inom barn- och ungdomsidrotten, där handlar det om att planera, genomföra och koordinera aktiviteter tillsammans med våra samarbetsdistrikt i syfte att öka antalet aktiva spelare. Det innebär att genomföra aktiviteter inom våra utvecklingsområden inom så väl spelar-, ledar- och föreningsutveckling. Du kommer också ha ett ansvar för domartillsättning och domarutveckling inom dessa distrikt. Något som även innefattar ett nära samarbete med angränsade distrikt.

Tjänsten kommer även innefatta andra arbetsuppgifter inom och andra aktiviteter eftersom vi inom distriktet samverkar och bemannar aktiviteter kring större projekt och gemensamma uppdrag i vårt väldigt viktigt GUD-samarbete.  GUD-samarbetet omfattar distrikten Gävleborgs-, Upplands- och Dalarnas Innebandyförbund.

Med god samarbetsförmåga arbetar du med både regionala och lokala frågor och behöver kunna förstår, tillämpa och verkställa strategiska planer till operativt genomförande.

Vi söker dig som har erfarenhet av föreningsidrott med god kännedom om idrottens organisation. Du har en adekvat utbildning inom området, där en högskoleutbildning anses meriterande. Det är meriterande med motsvarande arbete i minst 3-5 år.

Som person är du kvalitetsmedveten, strukturerad och analytisk, skicklig på att kommunicera samt klarar av att företräda och tala väl för innebandyns bästa.

Verksamheten idag bygger på många ideella krafter och vi är många engagerade som verkar som förtroendevald inom förbundets organisation där den operativa verksamheten sköts dagligen av personalen på kontoret. 

Eftersom vi arbetar tätt ihop vi söker en person med god samarbetsförmåga - en riktig lagspelare.

Svensk Innebandys kärnvärden är inkludering, samverkan och nyskapande. Som person vill vi därför att du är: 
• Varm och välkomnande 
• Modig 
• Öppen 
• Passionerad

Vi strävar efter att testa nya idéer, riva gamla strukturer och göra skillnad i samhället. Gör du? Då bör du bli en av oss.

Läs gärna mer om vad Svensk Innebandy Vill och om Svensk Innebandys Utvecklingsmodell.

Anställning:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med provanställning i sex månader och är placerad på kontoret i Gävle eller i Falun. Kvälls- och helgarbete är frekvent och vi tillämpar årsarbetstid.

Vi tillämpar individuell lönesättning relaterad till vår bransch (idrott). 
Kollektivavtal genom Unionen finns.

Din ansökan ska innehålla en presentation av dig själv, CV, löneanspråk och information om när du är tillgänglig.

Mejla din ansökan till gavleborg.ansokan@innebandy.se (prefixet gäller ändå för både Gävleborg och Dalarna) senast den 10/6.

Vi gör urval och intervjuer löpande vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vid frågor om tjänsten:

Ordförande Gävleborg – Michael Parment, michael.parment@innebandy.se

Ordförande Dalarna – Jan Berglind, jan.berglind@innebandy.se

GUD koordinator – Jakob Westerlund, jakob.westerlund@innebandy.se

 

Publicerad av Maja Nordin

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS