Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Morgonträning med Gransholm IF

Morgonträning med Gransholm IF - Ett lysande exempel på hur man får tjejer att stanna kvar i föreningen.

Vi åkte ut och besökte en av deras morgonträningar och pratade med Therese Spjut och Mattias Sköld som är ledare för laget.

Tjejerna ville träna fler tillfällen i veckan men svårt få tider i hallen på kvällarna samtidigt som de också vill hålla på med andra idrotter, då kom spelarna själva med förslaget om morgonträning. Nu är man runt 18 på morgonträningarna. Man ser också att tjejerna är piggare under skoldagen då man varit igång och tränat tidigt, berättar Therese och Mattias.

Wilma Spjut

Wilma säger morgonträningen är bra, man ville ha fler träningspass men svårt på kvällarna får då har man andra aktiviteter, plus att man mår bra av morgonträningen och känner sig piggare i skolan. Vi blir mer ett lag genom detta då vi umgås mer och svetsas samman.

Wilma tycker det är viktigt att man samlar laget och gör roliga saker ihop.Efter träningen så bjuds det på frukost så man är laddad inför skoldagen som börjar strax ett åtta.

Vi säger tack till Gransholm IF och önskar fortsatt lycka till med sitt arbete. Vill man veta mer så går det bra att ta en kontakt med Therese Spjut i Gransholm IF.

short_text    Publicerat av Pernilla Johansson 2020-10-22, kl 15:52