Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Moheda IBK - Herrar div 2

Vi har ställt några frågor till våra högsta serier, Damer div 1 och Herrar div 2.

Idag presenterar vi Moheda IBK, Herrar div 2.

Hur har Coronapandemin påverkat laget?
Klart de har påverkats, men tror inte de har påverkats till de negativa, snarare de positiva nu när de äntligen drar igång. Längesen man spelade seriespel, men cupmatcherna nu på försäsongen tar ju fram glöden hos grabbarna för sporten och nu drar serien igång om cirkus en vecka.

Sugna grabbar helt klart. Ska bli kul att få se grabbarna spela en hel säsong nu, Äntligen!

Hur ser lagbygget ut inför seriestarten, spelare och ledare som lämnat eller tillkommit?
Tidigare huvudtränare lämnat och ny huvud är tillsatt. Några spelare lämnat men några har även tillkommit. Tunnare trupp än ifjol.

Målsättning för säsongen?
Givetvis vill man ju vinna varje match, men måste också även vara realistiska så jag säger att vi kommer spela match för match och hoppas att de leder till en plats där vi inom laget känner oss nöjda med, jobbar mer process mål än ett klart slutmål.
Fortfarande nykomlingar i division 2, men hoppas att vi i Moheda IBK kan ge en fight mot samtliga lag under årets säsong.

Någon person som ni vill lyfta extra och motivering
Kapten Martin Dahl. Han är spelare, kapten, sponsoransvarig och mycket mycket mer. Han gör de allt en klubb behöver, ideella eldsjälar som han är guld värda. Finns givetvis fler som gör mycket jobb för klubben, men han drar ett jäkla lass som är så GULD värt.
Han bör hyllas lite extra.

Något annat medskick?
Nu är de ny säsong och alla lag fick inte uppleva våran nya sporthall förra året, så att lagen får uppleva Moheda sporthall under säsongen hoppas vi att dem ser framemot samt önska alla lag stort stort lycka till under säsongen så ses vi hallarna.

short_text    Publicerat av Pernilla Johansson 2021-10-21, kl 07:43