Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Medarrangörens arbete med Fair Play Cup

Vi har ställt några frågor till Christian Lindahl som är en av de som jobbar för vår medarrangör Jönköpings IK under Fair Play Cup.

Vad är er roll i Fair Play Cup som medarrangör?
Vi ser till att fördela boendet för de lag som ska bo på skolor, vi tillsätter folk till alla sekretariat och kiosker, folk som finns på skolorna dygnet runt, är med och hjälper till när det serveras frukost, lunch och middag. Vi ser till så att det är rent och snyggt på alla skolor, hallar och toaletter. Vi ser till så att domarna har det de behöver.

Hur många är det som arbetar under helgerna under cupen?
Det är ca 400 personer som jobbar/helg. Vi har en inre kärna som jobbar båda helgerna och ser till så att allt flyter på.

Vad är det roligaste med FPC?
Det roligaste är att se alla spelare, ledare och föräldrar som visar att de älskar innebandy. Det är också extremt roligt när vi får höra hur bra cupen är från ledare och spelare. När ledare/spelare tycker att det är bra domare, bra hallar, maten är bra och att allt flyter på som det ska då blir man extra glad och stolt och då är det värt att lägga ner 40 tim/spelhelg och all tid som ligger i planering innan cupen startat.

short_text    Publicerat av Pernilla Johansson 2021-04-07, kl 07:32