Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Inför Semifinal CL98IC – Craftstadens IBK, SmålandsCupen

Vi har låtit Semifinal lagen i SmålandsCupen svara på några frågor.

Damer

CL98IC – Craftstadens IBK

Datum: 19 januari
Klockan: 20:00
Hall: Kalmar Sportcenter- AKEA Arena

CL98IC

Hur är känslan inför Semifinalen?
Att det blir en riktigt rolig upplevelse att möta ett Allsvenskt lag! Vi är nykomlingar i division 1 och har hittills gjort det fantastiskt bra, speciellt med tanke på hur ungt lag vi har. Vi är både nöjda och stolta över vår andraplacering och vi tillsammans med tjejerna har fått smak för mer.

Vi avslutade seriespelet med två väldigt stabila segrar mot Sävsjö och Vimmerby och vill ta med oss känslan in i denna match. Det mest intressanta med matchen mot Craftstaden för min del är att se hur många delar i spelet vi kan kontrollera. I division 1 har vi kunnat kontrollera överraskande många situationer, men jag utgår från att Craftstaden kommer utmana oss på ett helt annat sätt än vad vi är vana vid.

Vad kan vi förvänta oss för typ av match?
Av det jag har sett Craftstaden så spelar de ganska snålt, men det är samtidigt mot Allsvenska lag. Rimligtvis bör det vara Craftstaden som ändå äger mer boll i matchen. Tror vi har en intensiv och fysisk match att se fram emot, där avgörande detaljer kommer bli målvaktsspelet och det lag som vinner den fysiska kampen.

Någon speciell spelare som man skall hålla koll på?
Annie Wennerström har nog de flesta koll på, men för att ha en chans att vinna denna match så måste dock hela laget prestera på topp.

Hur slutat matchen?
Vår inställning är att alltid vinna när vi går in på plan!

short_text    Publicerat av Pernilla Johansson 2022-01-14, kl 08:00