Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

1 mars genomför Nässjö IBF en tjejinnebandydag

Nässjö IBF genomför en tjejinnebandydag i Sporthallen Nässjö den 1 mars.

Så här säger Jenny Lind om dagen.
- Vi vet att många tjejer och killar slutar allt tidigare med sin idrott. Det blir dock mer kännbart på flicksidan då det är färre tjejer som utövar. idrotten innebandy. Det är också så att endast 22 % av flickorna kommer upp i de rekommendationer av daglig fysisk aktivitet.

Det vill vi ändra på! Vi som förening vill synliggöra och uppmärksamma den flickverksamhet som vi har. Dels för att visa att den finns men också för att sända signalerna att den är betydelsefull och att vi är intresserade av tjejernas idrottande. En signal som gör att man fortsätter lite till och att några vågar prova sporten innebandy.

Under tjejdagen kommer föreningens seriespelande lag spela matcher i Nässjö Sporthall 09.30 F 04/05 möter IBF Tranås 11.30 F06 möter IBF Tranås. 13.30 F07/08 möter Värnamo I 15.30 Damlaget möter FBC Karlskrona 17.30 DJ/B-lag möter FBC Karlskrona DJ

Vi kommer också ha en del kringarrangemang som är under planeringsstadiet för tillfället. Vi vill tacka alla sponsorer som kommer att bidra till dagen och till föreningen i stort, Smålands Innebandyförbund och våra motståndare som så smidigt löste byten av matchtider så att dagen kan bli av.

Välkomna att besöka Sporthallen Nässjö den 1 mars

https://www.laget.se/nassjoibf 

short_text    Skrivet av Pernilla Johansson 20 januari 2020