Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Vad händer nu?

Den senaste veckan har varit fylld av möten och samtal kring hur vi hanterar rådande situation på bästa sätt.

I dag har Svenska Innebandyförbundet meddelat att de stänger sina serier, vilket innebär att samtliga halländska lag spelar kvar på förbundsnivå nästkommande säsong. 

Inga kval kommer att genomföras vilket innebär att Warberg IBF dam och Halmstads IBK herr flyttas upp till förbundsserier säsongen 2020/2021.

 

Vad händer då i Halland?

Just nu pågår en sammanställning av en enkät för utvärderingar som ska ut till våra föreningar gällande Damer Div 1, Herrar Div 2 och Herrar Div 4 Ungdom.

När dessa utvärderingar är klara kommer Tävlingskommittén att besluta om hur säsongen 2020/2021 kommer att se ut i Halland. Vi kan redan nu lova de lag som är tveksamma om uppflyttning eller inte att vi kommer att föra en dialog med er innan vi flyttar lagen på seniornivå. TK:s nästa möte kommer att genomföras i april, fram tills dess kommer säsongen 2020/2021 börja byggas upp i IBIS.

 

Vi vill rikta ett stort TACK till er som gör ett grymt jobb ute i era föreningar just nu och tacka för den support och förståelse som ni visat när det dyker upp frågor som inte är "vardag" för någon av oss! När det här lägger sig kommer vi ut starkare och med mer kunskap än innan, och tar nya tag tillsammans!

short_text    Publicerat av Cecilia Andersson 2020-03-20, kl 15:00