Elin Egnér, Onsala IBK, 2022/2023
Årets damjunior är en spelare som under många år varit en ledande spelare i sitt klubblag. Med sitt eleganta spel och spelsinne är hon en stor del av lagets framgångar såväl på junior- som seniornivå.

Elin har under säsongen klivit fram och presterat vid avgörande tillfällen. Onsala IBK tog sig hela vägen till Innebandyfesten och nådde en historisk sjundeplats mycket tack vare Elins insatser.

Elin har framtiden för sig och vi säger grattis och önskar ett stort lycka till framöver!


Cajsa Leffler, Warberg IC, 2021/2022
Årets damjunior är en spelare som gått från klarhet till klarhet. Under hennes senaste säsong visade hon prov på att ambitionen är hög. Hårt jobb gav en plats i distriktets SSL-lag och resulterade där även i en hel del speltid. 

Både på och vid sidan av planen sprider Cajsa alltid en positiv energi. Att ställa upp som ledare och förebild i förbundets spelarutveckling var ett självklart val när frågan kom. 

En tydlig målsättning med sin innebandy gav även Cajsa en plats i Distriktslaget, där hon var en av de ledande spelarna och visade prov på stor kapacitet. 

Cajsa har framtiden för sig och vi önskar ett stort lycka till!

 

Ingen utmärkelse pga pandemi, 2020/2021

 

Maja Åkesson, Falkenbergs IBK, 2019/2020
Årets damjunior är en spelare med ett stort idrottsintresse.
Maja har hela sin idrottskarriär dubbelidrottat och tror på det, vilket också visat sig vara ett framgångsrikt koncept.

Under säsongen som gick var Maja en av de mest framstående spelarna i Falkenbergs IBK och gjorde på sina 27 matcher i laget 31 poäng.

Maja är en av tjejerna i hennes åldersgrupp som aldrig representerade i Halland i distriktslags sammanhang, men det har visat att det går att lyckas precis lika bra ändå. Det gäller att vara ödmjuk och ha rätt inställning, precis som Maja!

Stort lycka till i framtiden Maja!

Amanda Karlsson, Warberg IBF, 2018/2019
Årets damjunior är en spelare med ett stort driv och engagemang för sin idrott. Med dessa egenskaper var lagkaptensbindeln given i Distriktslaget 2002.

Under säsongen har hon varit ledande i sina lag som spelade kval till Innebandyfesten och kval till Allsvenskan. Vid sidan av plan sprider Amanda alltid en positiv energi. Att ställa upp som ledare och förebild i förbundets spelarutveckling var ett självklart val när frågan kom.

En tydlig målsättning med sin innebandy har även gett Amanda möjligheten att få visa upp sig för landslagsledningen i samband med U 19 läger på Bosön.

Amanda har framtiden för sig – bara hon själv bestämmer hur långt det kommer att räcka. Vi önskar all lycka till!


Andrea Envall, Warberg IC, 2017/2018
Pristagaren i kategorin ”Åres damjunior” tilldelas en damjunior som under hela sin innebandykarriär haft siktet inställt på att nå toppen.

Andrea har tidigare representerat Halland i SDF-SM och spelar till vardags på högsta dam nivån inom svensk innebandy. Under säsongen fick hon chansen att visa upp sig för U19 ledningen på Bosöns läger och deltaga i Finnkampen. Andrea har målmedvetet mött med och motgångar på ett sätt som stärkt henne som spelare.

Under säsongen producerade Andrea hela 36 poäng i SSL, vilket gör henne till en mycket viktig spelare för sitt lag. Andrea har under säsongen utvecklat sitt spel och har en förmåga att utnyttja sin snabbhet och målfarlighet på bästa sätt.

Stort lycka till i framtiden!

Jenny Dahl, Warberg IC, 2016/2017
Pristagaren i kategorin ”Åres damjunior” tilldelas en damjunior som vet att det krävs en hel del för att nå hela vägen. Trots de motgångar hon mött har hon verkligen visat att hon vill tillhöra toppen.

Jenny har representerat Halland i SDF-SM och spelar till vardags på högsta dam nivån inom svensk innebandy. Jenny tar stort ansvar för sin egen utveckling, oavsett om det gäller deltagandet i satsningen Guldsteget eller sin träningen på egen hand.

Under säsongen spelade Jenny i SSL för första gången och var en stor bidragande faktor till att laget höll sig kvar i högsta serien. När tillfälle har givits har Jenny deltagit i andra lag i föreningen för att dela med sig av sin kunskap på och utanför plan på ett ödmjukt och varmt sätt.

Tack vare sin vilja och ödmjukhet i alla lägen kommer Jenny vara ett namn som vi får höra mer om i framtiden – stort lycka till!

 

Hanna Svensson, Warberg IC, 2015/2016
Första pristagaren någonsin i kategorin "Årets damjunior" tilldelas en damjunior som vet att det krävs mycket för att nå hela vägen och som verkligen visat att hon vill dit.

Hanna har representerat Halland i SDF-SM och spelar till vardags på högsta dam nivå. Hanna tar ansvar för sin egen utveckling och delar gärna med sig av sin kunskap till de som vill när hon deltager i sin förenings aktiviteter eller genom att hjälpa till i de yngre lagen.

Under säsongen fick Hanna den stora äran att representera Sverige i VM för Damjuniorer. De matcher Hanna fick chansen att spela gjorde hon allt som förväntades, vilket resulterade i ett VM guld till Hanna och Sverige!

Tack vare viljan att ständigt bli bättre har Hanna givit sig själv en plats i inom svensk daminnebandy. Stort lycka till i framtiden!

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS