Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Serieanmälan 22/23

Vi summerar säsongen med att ett fantastiskt jobb gjorts ute i föreningarna för att komma igång igen efter pandemin. Vi ber er att ta ett nytt omtag även för säsongen 22/23 och försöka att bygga på er verksamhet med rätt antal lag. Vi hade säsongen 21/22 369 lag och 5671 licenser och säsongen 20/21 hade vi 391 lag med 5426 licenser, dvs 245 licenser mindre men 22 lag fler. Så gör en genomgång i föreningen så att antalet lag passar er storlek.

 

De lag som deltagit i seriespel i 21/22 ligger som föreslagna lag i IBIS. Det ni som förening gör att är loggar in och anmäler de lag ni vill ha med. Vill ni avanmäla lag eller lägga till lag så går det alldeles utmärkt att göra själva i IBIS. En PDF är utskickad till föreningen på hur ni genomför de olika stegen. Senast den 25 maj 2022 vill vi att anmäler era lag som ni vill ha med i spel kommande säsong.

 

SERIEMÖTE RÖD
Den 15/6 kommer vi hålla seriemöte för röda serier. Innan mötet kommer ett förslag på serieindelning att publiceras och den slutliga indelningen görs i samband med seriemötet. Vi kommer hålla möte för Flickor kl 19.00 och för Pojkar kl 20.00. Länkar till mötet kommer att läggas upp på hemsidan innan mötet. 

 

INFORMATION OCH INDELNING BLÅ OCH GRÖN
Eftersom det kommer nya nationella bestämmelser på blå och grön nivå så kommer vi hålla informationsmöte kring detta. Vi kommer även att presentera de olika grupperna som ligger som förslag. Detta möte kommer också att genomföras via en öppen länk från hemsidan, den 7/6 kl 20.00. HERR 4 Vårt förslag är att köra en Herrar Div 4 med lite utvecklingsregler som H4 ungdom haft tidigare. Blir det många lag kommer vi kalla till möte för att dela in serien efter önskemål.

 

JUNIORSERIER
Vi vill försöka få igång juniorverksamhet i distriktet igen för att behålla ungdomar längre. Vi har ett förslag på en juniorserie för spelare födda 2001 eller senare. Att anmäla lag är kostnadsfritt, så hoppas vi att ni verkligen ser över möjligheten att erbjuda era ungdomar i den här åldern att spela innebandy mot jämnåriga. 

 

FRÅGOR
Mer information finns i föreningens officiella mailbox. Frågor besvaras lämpligast via mail, halland@innebandy.se eller genom att ringa oss, 0340-192 55.

short_text    Publicerat 2022-05-04, kl 09:35