Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Rekoträffar

Under några säsonger har Föreningsutveckling varit vårt gemensamma fokus och vi skall fortsätta jobba för att stärka organisationen i föreningen och förbundet ytterligare.

Vi har erhållit extra stöd från Idrottslyftet för att kunna fördjupa erfarenhetsutbyte och kompetens hos våra föreningar.

För att få ut maximalt i föreningarna som deltagit i projektet ”Rekommenderad förening” vill vi göra en vidare satsning mot innebandyns framtid!

 

Julmys – 17 december 2018, 18.30-21.30
Vi tänker att vi har en första kvällsträff måndagen den 17 december, där vi har lite julmys och låter några av våra föreningar dela med sig av goda exempel. Plats meddelas efter anmälan gått ut, men tiden som gäller är mellan 18.30 och 21.30. Antalet platser är fritt (flera deltagare = bättre) och anges vid anmälan.

 

Utvecklingsdygn – 18-19 januari 2019, 17.00-17.00
Vid andra träffen genomför vi ett dygn med föreningsutveckling på Good morning hotell i Halmstad, där vi träffas 17.00 på fredagen den 18 januari och avslutar 17.00 lördagen den 19 januari. Under dygnet blir det full fokus, med blandade föreläsare, på arbetet kring ledarskap, organisation och förening. Här finns två ”fria” platser per förening och eventuella ytterligare deltagare kommer att debiteras till självkostnadspris för föreningen.

Projektet finansieras helt via Idrottslyftet och ni som anmäler er kommer att få den informationen som behövs för att få ta del av medel.

 

Anmälan görs senast den 23 november 2018, till halland@innebandy.se

 

Varmt välkomna att deltaga och bli bättre!

 

short_text    Skrivet av Cecilia Andersson 7 november 2018