Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Inbjudan senior DM!

Hallands Innebandyförbund bjuder in till distriktsmästerskap för seniorer.


Segraren i DM får en plats att representera Halland i Svenska Cupen hösten 2022. Anmälan till senior DM sker direkt i IBIS.

 

Avgifter och betalning
Anmälningsavgiften är 1000 kronor och avgiften faktureras till anmälda föreningar.

Upplägg Senior DM
DM spelas som gruppspel och matcherna lottats fritt efter att förra årets semifinallag och finallag är seedade. Finalmatchen sparas till "Bäst i Halland" dagen som arrangeras i december.


Representation spelare
Spelare födda 2006 eller senare får inte deltaga i DM spel för seniorer.
Spelare född 2006 kan dock ges undantag att deltaga om spelaren beviljats dispens för spel i seniorinnebandy säsongen 21/22.

Om en förening har med mer än ett lag i DM för seniorer får en spelare enbart representera ett utav lagen under hela DM-spelet!Spelschema
Spelschemat bygger på enkelmöte i gruppspel, där lag från varje grupp går vidare till finalspel. Gruppspelsmatcherna spelas mellan 23 augusti och 10 oktober 2021. Matchtid Matcherna spelas 3x20 min, effektiv speltid. Samtliga gruppspelsmatcher ska avgöras, ingen sudden tillämpas utan oavgjord match ska avgöras på straffar (5 stycken/lag), är matchen inte avgjord efter straffläggning gäller suddenstraffar.


Frågor
Kansliet via mail halland@innebandy.se eller 0340-192 55.

 

Anmälan måste vara gjord i IBIS senast den 4 juli 2021 för att få en chans att representera Halland i Svenska Cupen 2022!

short_text    Publicerat 2021-06-22, kl 14:51