Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Hugo Frivold på väg till SDF-SM

Imorgon inleds årets upplaga av distriktslags-SM, som spelas i Gävle. Samtliga spelare som representerar Halland är födda 2002 och är taggade till tusen, en av dom är lagkaptenen Hugo Frivold som fått svara på några frågor inför SDF-SM.

 

Nu rullar bussen mot Gävle, hur känns det?
Skitkul, något som jag drömt om sedan jag var 9 år och fick följa med till Karlstad och titta på min brorsa som spelade. Nu är det äntligen min tur!

Hur skulle du beskriva Hallands killar som lag?
Individuellt duktiga killar som verkligen vill vinna. Alla lyssnar på ledare och varandra och delar med oss av kunskap.

Styrkan i vårt lag är det finns många allround spelare i laget och att det samtidigt finns en mix av många olika spelartyper - det kommer att gynna oss.

Är det någon eller några spelare som vår publik ska hålla lite extra koll på?
Filip Enheden har en otrolig känsla och teknik, dessutom ett unikt målsinne.

Love Björklund som är en teknisk spelare, som förstår och läser spelet på ett unikt sätt och kan leverera exeptionella passningar när det behövs.

Sist men inte mist Adam Torkelsson, som jag spelat med hela livet. Adams skott är riktigt vasst och det blir alltid farligt när Adam är på plan.

Är du nöjd med lagets förberedelser inför SM?
Jag är nöjd, vi har haft nyttiga träningar och spelat bra träningsmatcher där resultaten inte alltid gått vår väg. Men vi har lärt oss på resan och det känns bra.

Vad tror du om Hallands chanser att gå vidare till A-slutspel?
Vi har ju haft turen att hamna i en riktigt bra grupp. Många av de lag som är favoriter spelar i samma grupp. Vi har många duktiga spelare och om alla presterar på topp kan vi absolut ta oss till ett a-slutspel, väl där kan allt hända.

 

Tack Hugo och stort lycka till!

 

short_text    Publicerat av Cecilia Andersson 2019-01-02, kl 10:53