Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Halländsk innebandy får stöd för återstart!

Hallands Innebandyförbund har beslutat att ge distriktets föreningar så bra förutsättningar som möjligt för återstart i höst.

Vår förhoppning är att med hjälp av vår, värme och vaccin ska vi få möjlighet att börja spela som vanligt igen till hösten. Detta efter att innebandyn, precis som alla andra inomhusidrotter, till stora delar varit stängd säsongen 2020/2021.

Innebandyn i Halland har, som alla idrotter, tappat utövare och vi måste tillsammans med all kraft försöka få våra utövare att hitta tillbaka till innebandyn igen.

För att det ska vara möjligt krävs ett stort arbete i distriktets samtliga föreningar. Det är våra ledare, domare och spelare ute i föreningen som är grunden i all innebandyverksamhet. Genom olika typer av återstartsstöd hoppas vi att komma igång med full kraft i höst! Styrelsen har därför beslutat om en rad åtgärder för att stötta föreningarnas uppstart av verksamheten 2021/2022.

 

Styrelsen för Hallands IBF har beslutat att:

Subventionera anmälningsavgifter till seriespel säsongen 2021/2022 med 25%

Subventionera anmälningsavgifter till samtliga distriktsdomarkurser säsongen 2021/2022 med 50%

Förlänga ledarlicenser för de som gick stegutbildning under 2020/2021 med ett år

Erbjuda en kostnadsfri paketlösning för matchledare och föreningsdomarcoacher under säsongen 2021/2022

 

Vi ser detta stöd som en del av vägen tillbaka. Glädjen, kunskapen och kraften att locka tillbaka våra ledare, domare och spelare finns hos varje enskild förening - så nu hjälps vi åt att bygga upp vår innebandy i Halland igen!

short_text    Publicerat 2021-04-16, kl 17:28