Årets Domarpar

Jacob Johansson och Emil Karlsson 2017/2018
Ett ungt domarpar som trots sin unga ålder har hittat en bra nivå med sin dömning.

Paret är lyhörda och engagerade vilket gör att de inom en snar framtid kommer att finns med i distriktets högre serier.

Paret har en positiv attityd, bra kemi på plan och är mycket omtyckta bland spelare och ledare.

Paret är seriösa och framåtsträvande i sitt domarskap, därför kan
Hallands Innebandyförbund stolt presentera ”Årets domarpar” Jacob Johansson och Emil Karlsson.

 

Alexander Andersen och Robin Andersen 2016/2017
Ett ungt domarpar som under säsongen utvecklats mycket. Paret har en positiv attityd, bra spelförståelse och en god kommunikation.

Paret är seriösa och framåtsträvande i sitt domarskap, därför kan Hallands Innebandyförbund stolt presentera ”Årets domarpar” Alexander Andersen och Robin Andersen.

 

Magnus Gullquist och Daniel Hultberg, 2015/2016
Ett gediget domarpar med mycket efarenhet som år efter år ligger på högsta nivå och presterar mycket bra. Paret har en postiv attityd, en unik stabilitet, samt en bra spelförståelse, vilket gör dem till mycket goda förebilder för den halländska innebandyn.

Paret är seriösa och professionella i sitt domarskap, därför kan Hallands Innebandyförbund stolt presentera "Årets domarpar" - Daniel Hultberg och Magnus Gullquist.

 

Tobias Jernsand och Isac Gavik, 2014/2015
Ett gediget domarpar som trots sin ringa ålder redan gjort ett avtryck bland Hallands föreningar. Paret står för en positiv och tydlig matchledning och har en hög lägsta nivå.

Paret har en fin kemi och många spännande år framför sig som domare. Hallands Innebandyförbund presenterar stolt ”Årets domarpar” - Tobias Jernsand och Isac Gavik.