Kallelse till årsmöte

När: Måndagen den 17 juni kl. 18.00
Plats: Mejeriet, våning 1
Adress: Mejerigatan 1, 412 48 Göteborg

Västsvenska Innebandyförbundet är måna om distriktets eldsjälar och ledare. Därför bjuder vi i samband med vårt årsmöte in till föreläsning, en föreläsning som kan göra stor skillnad.

Föreläsningen hålls av Jan Tern "The Stress Exit Man" som bland annat varit ansvarig för att utveckla friskvården på Volvokoncernen och har utvecklat funktionella och effektiva Stress-Exit-tekniker. Få tips och råd för hur du kan få mer energi, tid över till det du älskar och bättre sömn. 

Det finns möjlighet för upp till tre personer från varje förening att vara med på föreläsningen. Dessutom får varje förening med sig ett exemplar av Jans bok Stress Exit (värde 200 kr).

Anmälan om deltagande ska vara Västsvenska Innebandyförbundet tillhanda via mejl - vastsvenska@innebandy.se - senast onsdagen den 12 juni. Ange ev. allergier i anmälan eftersom vi bjuder på något att äta.

Fullmakt
Fullmakten ska vara underskriven av ordförande och kassör/sekreterare för att vara giltig. Mejla fullmakten innan mötet till vastsvenska@innebandy.se eller ta med den ifylld och underskriven och lämna den på mötet.

Varmt välkomna!

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS