Nu släpps fler biljetter till VM2024 – säkra din plats redan idag

Publicerad
IBVM Generell Innebandy.Se 2000X1500
VM2024 spelas i Malmö den 7-15 december nästa år. Intresset för mästerskapet är stort – nu har du chans att säkra din plats och stötta blågult mot nya framgångar.

Redan för ett drygt år sedan skedde ett första begränsat biljettsläpp till VM2024. Efterfrågan på att följa mästerskapet på plats visade då sig vara stor.

Nu släpps ytterligare biljettkategorier till Sveriges gruppspelsmatcher samt till finalhelgen. Herrlandslaget kliver in i mästerskapet som regerande världsmästare och nu har du chansen att vara på plats och stötta blågult mot nya framgångar. 

Klicka här för att säkra din plats till gruppspelet redan idag.

Intresserad av finalhelgen? Klicka då här för att komma till rätt biljetter.

De omåttligt populära föreningsbiljetterna är nu även tillgängliga till Sveriges gruppspelsmatcher. Missa inte chansen att ta med ditt lag och säkra er plats på läktaren där ni tillsammans kan bevittna dramatiken. Klicka här för att komma till föreningsbiljetter. 

Biljettsläppet innefattar även hospitalitybiljetter samt loger där försäljningen sker i olika kategorier. Mer information kring hospitalitybiljetterna går att hitta – här

Magnus Nilsson, VM-general, ser fram emot den folkfest som väntar i Malmö Arena kommande år.

– Nu släpper vi biljetter i fler priskategorier för att möjliggöra att så många som möjligt ska kunna följa VM på plats, säger Magnus Nilsson och fortsätter.

– Allt ifrån föreningsbiljetter för att åka med laget till VM, klackbiljetter för de mest hängivna supportrarna till de mer exklusiva hospitalitypaketen. Vi ser fram emot den folkfest som nu närmar sig,

Läs mer om VM2024 på den officiella hemsidan – här.

Fakta VM
16 nationer
9 speldagar
Sverige har tidigare arrangerat VM för herrar 1996, 2006 och 2014. 

Publikkapacitet:
Malmö Arena 12 500
Baltiska Hallen 3400

Biljetter till övriga dagar släpps i mars 2024 då VM-kvalet i Europa är avgjort och spelprogrammet fastställt.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS