Här är nya Vår Förening Vill

Publicerad
Microsoftteams Image (85)
Svensk Innebandys nationella verktyg för föreningsutveckling flyttar nu från utbildningsportalen till en mer användarvänlig plattform.
"Vi har lyssnat på våra föreningar och utvecklat nya Vår Förening Vill till en mer användarvänlig plattform", säger Josefine Sinclair, föreningsutvecklingsansvarig på Svenska Innebandyförbundet.

Vår Förening Vill lanserades 2020 och är ett digitalt verktyg där föreningar genomgår ett skräddarsytt utvecklingsarbete med hjälp av ett 6-stegsprogram. Nya Vår Förening Vill är samma verktyg fast med smidigare registrering och användning, nya praktiska funktioner och snyggare design.  

– Många av föreningarna som tidigare jobbat med verktyget har varit väldigt nöjda med upplägg och innehåll, men i flera fall har det upplevts som krångligt att registrera sig och hitta rätt inne på utbildningsportalen. Vi är så glada över att kunna lansera en uppdatering av Vår Förening Vill, säger Josefine Sinclair.

Är er förening i behov av ett verktyg som kan underlätta ert utvecklingsarbete? Gör en intresseanmälan här eller kom igång redan idag genom att registrera er direkt på Vår Förening Vill.  

Publicerad av Frida Stinesen Ekholm

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS