Distrikts-SM 2025 och 2026

Publicerad
Distrikts Smrosvalla
Distrikts-SM är en av höjdpunkterna under innebandysäsongen. Evenemanget samlar spelare från hela innebandysverige under fyra intensiva dagar. Nu står det klart att Distrikts-SM 2025 och 2026 arrangeras i Nyköping och Rosvalla Arena.

Distrikts-SM samlar spelare, ledare, funktionärer, media med mera från hela landet och ses av många som en av höjdpunkterna på säsongen. Spelplatserna för Distrikts-SM varierar, men så sent som 2023 avgjordes Distrikts-SM i Nyköping inför välfyllda läktare

Nu står det klart att Distrikts-SM återvänder till Nyköping.

Rosvalla Arena blir återigen spelplatsen när Distrikts-SM 2025 och 2026 ska avgöras. Det blir ett återseende som Stefan Jonasson på Svensk Innebandy ser fram emot.

– Rosvalla Arena är en fantastisk spelplats för ett evenemang så som Distrikts-SM, säger Stefan Jonasson, marknads- och arrangemangschef på Svensk Innebandy och fortsätter. 

– Vi har haft framåtlutande förhandlingar som nu landat i det här avtalet. Det går också helt i hand med vår filosofi om att sprida ut evenemangen över Sverige då säsongens upplaga av Distrikts-SM spelas i Umeå. 

Medarrangörer till Distrikts-SM 2025 och 2026 blir Onyx Innebandy, Södermanlands IBF, Nyköpings Kommun samt Nyköpings Arenor.

Kecke Lundh, klubbchef för Onyx Innebandy, ser fram emot att återigen välkomna innebandysverige till Rosvallas spelplaner. 

– Vilken otroligt skön känsla vi får av att få arrangera Distrikts-SM igen. Vi älskar när innebandysveriges ögon riktas mot Nyköping, säger Kecke Lundh och fortsätter: 

–  Onyx Innebandy, Södermanlands Innebandyförbund, Nyköpings Kommun och Nyköpings Arenor kommer ge allt för att leverera en oförglömlig idrottsupplevelse. Varmt Välkommen!

– Tillsammans med våra vänner på Onyx Innebandy och Södermanlands IBF ser vi med tillförsikt fram emot ytterligare ett välbesökt och välfungerande arrangemang, säger Stefan Jonasson.

Publicerad av Ludvig Gustavsson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS