Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

SmålandsCupenHär finner ni allt rörande Smålandscupen.

Slutspel 
Damer (pdf)
Herrar (pdf)

Spelomgång 2 Resultat
Damer omg 2 (pdf)
Herrar omg 2 (pdf)

Spelomgång 1 Resultat
Damer
Herrar

Tävlingsregler hittar ni i boxen till höger. (Mobil längst ner)

Detta gäller för Smålandscupen omgång 1 under Corona.


Vi hänvisar till Svenska Innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer avseende träning och träningsmatcher under covid-19.

Dokumentet finns att ladda ned här.

Tillkommer till ovan dokument gör att representanter från Smålands innebandyförbund ska avisera sin närvaro innan match till kontaktperson för laget eller föreningen.

Dessa personer har legitimation utfärdad av Smålands Innebandyförbund eller av Svenska Innebandyförbundet. Det är väldigt viktigt att föreningarna uppdaterar IBIS med aktuella kontaktpersoner.


Uppdaterat 2020-08-19

Vi vill förtydliga att träningsmatcher och Smålandscupen omgång 1 ska spelas utan publik. Föreningarna är skyldiga att följa de riktlinjer som Svensk Innebandy har tagit fram som vi hänvisar till gällande detta.


Uppdatering 2020-08-27

Nya riktlinjer från Svensk Innebandy som tillåter publik upp till 50 personer enligt det regelverk som går att ladda ned från Svensk innebandy. Detta möjliggör för föreningarna att släppa in publik from 2020-08-27 under förutsättning att riktlinjerna följs.

Riktlinjer och rekommendationer för matcher.

Svenska Innebandyförbundets riktlinjer och rekommendationer avseende träning och tävlingsverksamhet på SDF-nivå under covid-19.

Spelupplägg
Upplägg damer (pdf)
Upplägg herrar (pdf)

Tävlingsregler