Johan och Anna föreslagna till styrelsen

Publicerad
Årsmöte Kopiera

Valberedningen föreslår två nya ledamöter till Småland Blekinge styrelse.Anna Pertell, Växjö

Mitt engagemang och glädje för innebandyn startade för ca 30 år sen och allt började med att jag fick möjligheten att spela med skollaget på gymnasiet. Sedan dess har jag spenderat x antal timmar i olika sporthallar runt om i landet, varit föreningsaktiv och som spelare lirade jag som högst i division 1 innan jag la klubban på hyllan. 

Jag har genom åren haft olika föreningsuppdrag och varit coach för tjejer i Hovshaga AIF i 10 år. I mina olika yrkesroller har jag arbetat med utveckling och förändringsprocesser både på individ-grupp och organisationsnivå främst inom psykosocialt och socialt arbete. 

Jag brinner för utveckling, hållbarhet och värnar om spelare, ledare och lag utifrån ett helhetsperspektiv. Att på föreningsnivå och via ledarskapet arbeta både med jaget och laget och där alla delar får en plats skapar goda förutsättningar för idrottsglädje, trygghet, prestation och utveckling. För mig är kompetens, goda relationer och samarbeten både internt och externt betydelsefulla. Vi är varandras idrottsmiljö och tillsammans kan vi göra skillnad och nå framgångar! Johan Forneheim, Oskarshamn

Jag är 47 år, gift med Hanna, vi har tre barn tillsammans. Bor i Oskarshamn och arbetar till vardags som ekonomichef och Stf VD på Häradssparbanken Mönsterås.

Jag var under många år engagerad i Craftstadens IBK där jag haft många olika roller så som ordförande, herransvarig (när laget spelade i allsvenskan), speaker, ungdomstränare och domaransvarig.

Under de senaste åren har jag varit engagerad i Småland Blekinge IBF som ledamot i Tävlingskommittén och som domarcoach. Mitt innebandyintresse har jag fått genom mina söner som spelat innebandy under hela sin uppväxt och som båda gått NIU Innebandy på Sandagymnasiet samt representerat Smålandslaget i SDF-SM.

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS