Informationsträff om VM-lotten

Publicerad
VM Lott Fo╠Êrening 1920X1080 Hemsida
Svensk Innebandy och Folkspel bjuder in samtliga föreningar till informationsträff om VM-lotten.
Den 1:a april är det säljstart för den unika VM-lotten. En lott speciellt framtagen tillsammans med Folkspel som ger föreningar möjlighet att tjäna pengar och samtidigt vinna fina priser. Välkommen på digital informationsträff.

VM-lotten är en unik Sverigelott speciellt framtagen tillsammans med Folkspel. Försäljningen startar den 1:a april och ger deltagande föreningar en möjlighet att tjäna pengar då allt överskott oavkortat går tillbaka till den säljande föreningen i fråga.

Det finns inte heller någon risk förknippad med att börja sälja VM-lotten då samtliga osålda lotter går att returnera till Folkspel.

Är din förening intresserad av att börja sälja VM-lotten? Nu bjuder Småland Blekinge Innebandyförbund in alla föreningar i Småland Blekinge till en digital informationsträff tillsammans med representanter från Svensk Innebandy och Folkspel den 4 mars kl. 19:00 och 12 mars kl.18:00

På mötet finns Folkspels Mikael Johansson som kommer att gå igenom hur försäljningen går till samt svara på alla potentiella frågor om VM-lotten. Oavsett vilken roll du har i en förening så är du välkommen att delta på
informationsträffen. Träffen kommer att hållas på Teams.

Anmäl dig till informationsträffen genom att klicka här.

Läs mer om VM-lotten här.

Publicerad av Pernilla Johansson

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS