Domartillsättning
Tillsättning av matcher sker vid ungefär fyra tillfällen per säsong och information skickas till berörda domare när matcher är tillsatta i IBIS. Är du behörig att döma på distriktet och inte får matcher i tillsättningen så kontakta kansliet, halland@innebandy.se


Återbud/Spärra tid för uppdrag
Om du arbetar eller inte kan/vill döma vissa dagar/helger så måste du i god tid innan tillsättningen lägga in ledighet från uppdrag i IBIS, annars kommer du med i tillsättningen och får själv lösa ersättare för de uppdrag du tilldelats och inte kan döma. 

Grupp för distriktsdomare
Om du är utbildad distriktsdomare och dömer matcher tillsatta av distriktet så ansök om att bli medlem i vår Facebookgrupp "Utbildade distriktsdomare som dömer i Halland". Där har du möjlighet att fråga om att byta matcher eller söka hjälp med ersättare.

 

 

Förhinder
Om du med kort varsel får förhinder att döma så måste du själv ordna ersättare till din match. Ersättaren ska godkännas av förbundet, så lägg ett mail med matchnummer och domare som ska ta matchen istället för dig till halland@innebandy.se.

 

Jourtelefon, 0722-233390
Om det uppstår problem på väg till match eller i samband med match så finns en jourtelefon (fredag-söndag). Enbart för AKUTA domarärenden, övriga ärenden sköts under ordinarie öppettider på kansliet.

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS