Ny verksamhetschef till Stockholm Innebandy

Publicerad
Martin Hjelmberg 2000X1500
Martin Hjelmberg är ny verksamhetschef för Stockholm Innebandy, han efterträder Hermine Dahlerus. Martin har varit verksam i Stockholms Innebandyförbund sedan 2012 där han har varit tävlingsansvarig de senaste 5 åren.

Styrelsen är glada att kunna presentera Martin som verksamhetschef. Martin har lång erfarenhet av förbundets verksamhet och är redan väl insatt i det pågående arbetet inom förbundet. Det ger fortsatt goda förutsättningar för vidareutveckling av verksamheten i enlighet med förbundets verksamhetsplan.

Martin ser fram emot sitt nya uppdrag och är redo att ta sig an nya utmaningar, som han själv anser kommer bidra till hans egen utveckling.

- Det ska bli stimulerande att utvecklas som person och ledare i min nya tjänst. Efter ett antal år med ansvar för tävlingssidan ser jag nu fram emot att få ta över helhetsansvaret efter Hermine, som lämnar ifrån sig Stockholm Innebandyn som en extremt välskött organisation, säger Martin Hjelmberg och utvecklar:

- Jag har en ambition om att jobba för att stärka rekryteringen av nya spelare i distriktet men även möjliggöra så att vi lyckas behålla så många som möjligt, så länge som möjligt.

- Att få jobba med så pass kompetenta kollegor inom samtliga områden gjorde det givetvis mycket lättare att ta över som verksamhetschef för Stockholm Innebandy.

Martin kliver över sin nuvarande tjänst som tillförordnad till verksamhetschef omgående och Stockholm Innebandy ser med glädje fram emot nya säsonger med Martin vid rodret.

Publicerad av Mathias Wegnebring

Här ser ni förbundets samtliga roller och kontaktuppgifter
Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS