Vill du tillhöra en innebandyförening i framkant

" />

FBC Kalmarsund söker tränare!

Publicerad
Tränare Sökes Kopiera

Vill du tillhöra en innebandyförening i framkant

FBC Kalmarsund är en familjär innebandyförening för alla. Vi har ca. 600 aktiva medlemmar, allt från absolut högsta världsklass till barn och ungdomar i utveckling. Är man aktiv spelare i FBC Kalmarsund utför man idrott på sina egna villkor, oavsett om du vill bli bäst i världen eller om du spelar med dina kompisar. Vi strävar efter att varje dag ha en jämställd verksamhet där jämställdhetsmatchen står i fokus. Ett tydligt förhållningssätt vi har är att inte bara spelare ska ha en utvecklande miljö och kunna ta steg inom vår organisation – I FBC Kalmarsund lägger vi stor vikt vid att även våra tränare ska ha en bra och utvecklande arbetsmiljö. Det innebär exempelvis strukturerade och kontinuerliga erfarenhetsbyten med andra tränare inom föreningen, dels för att utvecklas och dels för att kunna ta sig så långt som möjligt i sin tränarkarriär om ambitionen finns.

Vår verksamhet består av:

Barn och ungdomsidrott (födda 09-19) där fokus ligger på rörelseglädje och utveckling av spelaren och människan.

Utvecklingslag (HJ18/DJ18 samt H4/D2) där utveckling, glädje och speltid prioriteras.

Elitförberedande (HJAS/DJAS samt H1/D1) här skapar vi en miljö som förbereder dig för elitidrott. Laguttagning samt matchande för att vinna är prioriterat.

Elit (SSL-dam samt SSL-herr) vinna matcher är prioriterat och att vi återkommande strävar efter att vinna SM-guld är målsättningen.

Tjänster att söka:

Assisterande tränare till vårt elitförberedande lag – Herrar Division 1.
Samarbeta med den duktiga och engagerade Ludvig Eriksson som är huvudansvarig för laget tillsammans med en ambitiös och hungrig spelartrupp. Laget tränar tre gånger i veckan plus match och i det här laget är fokus på att utveckla våra spelare till kommande elitspelare.

Tränare Juniorallsvenskan Herr – Vi söker dig som vill vara med på en rolig resa och har kapacitet att bygga upp en utvecklande, trygg och tydlig miljö för unga spelare med högsta ambition mot eliten. I Juniorallsvenskan fokuserar vi på att förbereda för elit samt spelar och coachar för resultat. Vårt mål över tid är att ta oss till Innebandyfesten återkommande och utmana om SM-guld på juniorsidan.

Huvudansvarig tränare samt assisterande tränare till HJ18.
HJ18 är vårt bredd- och utvecklingslag på ungdomssidan där utveckling, glädje och gemenskap står i fokus. Därför söker vi tränare som dels brinner för utveckling och att få våra unga spelare att ta nästa kliv men också skapa en miljö som bygger på glädje och gemenskap där alla spelare ska erbjudas till speltid.

Tveka inte att höra av dig för mer information!

Moa Tschöp
moa.tschop@fbcakalmarsund.se 

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS