Dessa utbildningar finns för dig som är nybörjare:


Matchledarutbildning
(ML)

En utbildning under en kväll för dig som skall leda (döma) Schyssta Cupen samt F/P födda 2015 a och b på Blå nivå. För att delta på en matchledarutbildning ska du vara 14 år eller äldre. 

Ungdomsdomare (UD)
Den här utbildningen riktar sig till dig som är 15 år och äldre och främst vill döma matcher på det som kallas Blå och Röd nivå. Att bli ungdomsdomare passar dig som vill prova på hur det är att vara domare. Du kan sedan gå vidare till att döma på högre nivåer, men du kan också fortsätta på den här nivån i flera säsonger.

Fokus i utbildningen ligger på att ge dig de verktyg som krävs för att ta de första och ibland svåra stegen i din domarkarriär. Du får kunskap om innebandyns regler, hur du ska röra dig på planen och en inblick i hur du leder barn och ungdomar.

Distriktsdomare 1 (DD1)
Distriktsdomarutbildning 1, DD1, är för dig som är 15 år och äldre och är sugen på att börja döma. Utbildningen är öppen för nybörjare så du kan antingen vara helt ny som domare eller så har du gått matchledarutbildning tidigare. Med den här utbildningen kan du börja döma ungdomar på det som inom Svensk Innebandy kallas Blå och Röd nivå.

Aktuella utbildningar
Utbildningsportalen

Upptäck mer

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS