Information och rekommendationer gällande covid-19

Läs mer här.

Årets domare

Årets domare i Stockholm

Årets domare, domarpar och rookiepar utses varje säsong av Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté och belönas med en minnesgåva.

Årets domare

Till årets domare säsongen 2017-2018 har Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté valt att utse Stefano Bianque, med motiveringen:

Årets domare går i år till en domare som är ett föredöme vad det gäller stil och profil samt seriositet.

Hen ställer alltid upp när det krisar och har på många övriga sätt hjälpt till att utveckla domarverksamheten under säsongen.

Tillsammans med sin domarkollega har hen tagit stora kliv under säsongen vilket välförtjänt resulterade i en uppklassificering till K4 inför denna säsong.

Årets rookiepar

Till årets domarpar säsongen 2017-2018 har Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté valt att utse Oscar Silverbratt och Fredrik Bokström, med motiveringen:

Årets rookiepar visade redan vid sin första match goda förutsättningar för att bli bra domare. Med en hög grad av engagemang och vilja att göra sitt bästa levererar domarparet i regel goda insatser. Paret har tagit vara på sina erfarenheter som spelare och omsätter detta i såväl som mycket hög spelförståelse så som kommunikation med spelare. Ett mycket väl fungerande internt samarbete och en slags telepati kompletterar detta på ett bra sätt. Årets rookiepar har mycket goda förutsättningar att bli ett stabilt och framgångsrikt domarpar.

Årets domarpar

Till åretsrookiepar säsongen 2017-2018 har Stockholms Innebandyförbunds domarkommitté valt att utse Daniel Kölborn och Madelene Westerberg, med motiveringen:

En lysande säsong bakom sig och spås en ljus framtid. Paret har säsongen 17/18 tagit stora kliv i Distriktselitgruppen. Paret har under säsongen visat att de jobbar målmedvetet genom att visa upp gott ledarskap och god kommunikation med lagen. De har under säsongen blivit premierade till att döma SDF-SM i Umeå, där paret fick äran att döma kvartsfinal och även debuterat i Allsvenskan Dam. Utan tvivel stora förebilder och ambassadörer för domarkåren och Stockholms innebandyförbund.