Verksamhetschefen har ordet

Publicerad
Hermine Dahlerus Hall Of Fame

Att spela match är i mina ögon det roligaste som finns. Att känna pirret i magen på matchdagen, att äntligen stå där när domaren blåser i pipan och veta att man är redo är en känsla som inte försvinner oavsett nivå.


Oavsett om du är ledare, spelare eller aktiv i föreningen på annat sätt hoppas vi på Stockholms Innebandyförbund att just din säsong blir full av glädje.


Ett extra lycka till vill jag i år ge till våra domare. Att vara domare är att vara en mycket viktig del av Stockholm Innebandy och jag vill rikta mig rätt till spelare och ledare med en uppmuntran om att ta väl hand om våra domare.

Vi utbildar årligen nya barn och ungdomar till att testa domarskapet, de vill precis som vi alla andra ha en meningsfull fritid, utvecklas och ha kul i sitt uppdrag. Tillsammans hjälps vi i Stockholm Innebandy åt att skapa nuvarande och framtida domarstjärnor.

Till sist, vi vuxna i hallen har alla förutsättningar för att se till att miljön i hallen och under matchen blir så trygg som möjligt. Ta vara på den möjligheten 

Lycka till, Önskar vi på Stockholms Innebandyförbund

-Stockholm med hjärtat!

/ Hermine Dahlerus

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS