Verksamhetschefen har ordet

Publicerad
Martin Hjelmberg 2000X1500

En ny säsong är äntligen här! Vissa av er startar i detta nu upp er verksamhet efter sommarledigheten, andra har svettats i löpspåren under sommaren. Men det är nu äntligen dags att kliva in i hallarna och bygga vidare på det häftigaste som finns, lagsamanhållning!

Att träna, kämpa, skratta och möta utmaningar tillsammans är erfarenheter unga som äldre kommer bära med sig i hela livet. Det är en av de sakerna som göra innebandyn till den underbara sport vi alla älskar. Med en bra lagsamanhållning kan man nå hur långt som helst. 

Att vara domare är att vara en mycket viktig del av Stockholm Innebandy och jag vill rikta mig rätt till spelare och ledare med en uppmuntran om att ta väl hand om våra domare. Ibland blir det fel, det händer spelare, ledare och även domare. Att behandla varandra med respekt och förståelse för att det inte alltid blir rätt, är viktigt. 

Vi vuxna i hallen har alla förutsättningar för att se till att miljön i hallen och under matchen blir så trygg som möjligt. Ta vara på den möjligheten.

Oavsett om du är ledare, domare, spelare eller aktiv i föreningen på annat sätt hoppas vi på Stockholms Innebandyförbund att just din säsong blir full av glädje.

Lycka till, Önskar vi på Stockholms Innebandyförbund

/ Martin Hjelmberg

Publicerad av Mathias Wegnebring

Dela

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS