Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Vi söker instruktörer till våra tränarutbildningar för barn & ungdom

Vi söker dig som brinner för ledarskapet, är pedagogisk, kan inspirera, motivera och är väl insatt i Svensk Innebandys utvecklingsmodell. Vi ser gärna att du är, eller nyligen varit, aktiv som spelare eller ledare på ungdomsnivå och genomgått några eller flera av våra ledarutbildningar.

Som tränarinstruktör för barn- och ungdomsutbildningarna utbildar man ledare i distriktet i grundutbildning och steg 1 grön, blå och röd nivå.

Vi vill att du:

  • har kunskap och erfarenhet av innebandy på barn & ungdomsnivå.
  • kan läsa in dig på ett kursmaterial och förmedla detta till deltagarna på ett enkelt och pedagogiskt sätt.
  • har lätt att tala inför grupp
  • gärna har B-körkort och bil

Instruktörsuppdraget startar hösten 2022 och utbildningstillfällena är förlagda kvällstid under vardagskvällar samt heldagar på helger och fördelat över hela distriktet. Arvode utgår.

För att få vara instruktör måste du genomgå Svenska Innebandyförbundets kursledarutbildning som arrangeras i Stockholm helgen 20-22 maj samt visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Kursledarutbildningen och eventuella resekostnader bekostas av Stockholms Innebandyförbund.

Är detta en intressant utmaning för dig och du tror dig ha rätt bakgrund, erfarenheter och kunskaper är du varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss med en beskrivning av dig själv.

Ansökan skickar du till jennie.stengard@innebandy.se senast 28 april.

Har du frågor kontakta Jennie Stengård via e-post eller telefon 08-564 889 59.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-04-19, kl 14:38