TT IBK vs Stockholm F16 5-5

I onsdags kväll var det dags för ny match när Tyresö Trollbäckens damlag stod för motståndet.

Matchen
Tyresö Trollbäcken IBK vs Stockholm F16

Var?
Tyresöhallen

När?
Onsdag 4/12 kl.18.45

Hur var matchen?
Efter helgens match mot Ackers var det snabbt upp i sadeln igen mot serieledaren i dam Division 1, ett tufft motstånd där vi behövde få de detaljer som inte stämde mot Ackers att fungera nu. 

Vi inleder matchen väldigt piggt och tar ledningen med 0-2 och vinner därmed första perioden. I början av andra reducerar TT. Vi släpper in en straff efter att vi inte hängt med i TTs omställningsspel och TT spelar med mycket högre press, vi hantera dock detta på ett väldigt bra sätt men tappar in en till boll till 2-2 inför tredje perioden.

Även tredje perioden är bra av oss men TT tar ledningen med 3-2 vilket gör att vi lyfter fram våra positioner och lyckas göra 3-3, sen 4-3 för att TT sen ska kvittera till 4-4, vi tar ledningen med ca 2 min kvar men TT kvitterar återigen med 10 sek kvar.

Matchen slutar 5-5 men vi är väldigt nöjda med matchen då vi spelar ett riktigt bra försvarsspel och skapar chanser, vi är trubbiga offensivt och kan slipa på en del saker där, men väldigt positivt att försvaret satt så bra. Energinivån var också fantastisk och det märks på tjejerna att SM närmar sig!

Härnäst väntar match mot Rotebro den 17: december!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2019-12-06, kl 08:45