Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Träningsmatch: Stockholm P04 vs Älvsjö AIK HJ

I söndags kväll spelade Pojkar-04 träningsmatch mot Älvsjö AIK inför stundande SDF-SM i Nyköping och Oxelösund den 30 oktober - 2 november.

Matchen
Stockholm P04 vs Älvsjö AIK HJ

Var?
Grimstahallen

När?
Söndag 24/10 18.00

Hur var matchen?
Vi inleder matchen på ett bra och positivt sätt, där vi tydligt redan från första bytet visar vilka vi är! Alla tre femmorna gör det fantastiskt och vi går till vila med 4-0. I andra perioden så vill vi skapa ett ännu högre bolltempo och inte gå ned oss.

Det funkar till viss del. Vi vinner perioden med 3-0 och det är nu 7-0 inför tredje perioden. Sista perioden trycker vi mycket på att vara ännu mera aggressiva, ha ett fortsatt högt bolltempo och inte slappna av bara för att det står 7-0 på tavlan.

Samtidigt känner båda lagen att matchen är i princip över, så det blir en trevande period där vi tillslut vinner den med 3-1. Sammanlagt 10-1 blir det. En väl genomförd match, där vi var det bollförande laget och hade bud på ännu flera mål.

Vi kan gå därifrån med en stabil prestation ifrån samtliga spelare. Nu laddar vi för fullt inför SM, för det ser onekligen spännande ut!


Forza Stockholm!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-10-27, kl 10:43