Sundbybergs IK dam klara för division 1 – söker tränare och spelare

Annonsrubrik
Sundbybergs IK dam klara för division 1 – söker tränare och spelare

Förening
Sundbybergs IK

Har sin verksamhet i

Sundbyberg

Kontaktperson

Mårten Thalén

Mobil

070-108 10 10

E-postadress

marten.thalen@spinnaker.se

Annonstext

Sundbybergs IK damlag är klara för uppflyttning från division 2 till division 1 vilket föreningen, laget och spelarna är väldigt glada och stolta över!

Vill du vara med i vår satsning inför den kommande säsongen? Inför säsongen 20/21 vill vi förstärka laget ytterligare och söker därför en till tränare samt fler spelare. Som tränare ingår du i vår tränarstab och får huvudansvaret. Till din hjälp har du två erfarna assisterande tränare, en lagledare samt en styrelse som ger dig stöd.

Vi ser att du är engagerad, pedagogisk och har ett stort intresse för att tillsammans med andra skapa ett framgångsrikt lag. Vi bekostar utbildning åt dig om du vill, och du erhåller ett mindre arvode för uppdraget.

Är du spelare och söker nya spännande utmaningar är du välkommen att höra av dig till oss. Vi ser att du är positiv, är en "lagspelare" och är villig att träna och utvecklas. Vi tränar och spelar matcher i Hallonbergshallen i Sundbyberg där det finns goda kommunikationer (t-bana, buss och parkering).

Välkommen att höra av dig! Mårten Thalén, marten.thalen@spinnaker.se, 070-108 10 10 Niklas Palmqvist, niklaspa@hotmail.com, 070-461 46 44​

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-04-14, kl 08:34