Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Stockholm F16 vs Sköndals IK 2-2

I onsdags kväll spelade Flickor 16 sin tredje träningsmatch inför stundande SDF-SM i Gävle den 3-6 januari. 

Matchen

Stockholm F16 vs Sköndals IK

Var?
Sköndalshallen

När?
Onsdag 21/11 20.30

Hur var matchen?
Efter en jämn och tät match slutar den 2-2 efter ordinarie tid och i den sjunde straffomgången drog Sköndal det längsta strået och tar hem det på sudden-straffar.

Trots att vi fick se två lag som spelade med hög fart och offensiv kreativitet så blev det en målsnål tillställning.

Bra målvakter i kombination med stabilt försvarsspel och i ärlighetens namn lite dålig skärpa i avsluten från bägge håll gjorde att vi som sagt bara bjöds på fyra spelmål trots mängder med chanser.

Från vår sida så gör vi en ytterst medioker första period och kommer inte alls upp i den nivå som vi ska kunna kräva av varandra.

Men i den andra och synnerhet tredje perioden är vi riktigt bra och skapar en uppsjö med chanser samtidigt som vi ändå spelar klart situationerna och är stabila i försvaret, med en normal utdelning tycker jag att vi borde avgjort denna match i tredje perioden.

Just försvarsspelet har varit riktigt bra i de tre träningsmatcher vi nu spelat vilket är extra glädjande då det är vad vi från lagledningen valt att lägga extra fokus på.

Det offensiva kommer vi börja prata mer och mer om så att målen kommer att komma är vi tämligen säkra på då rörelserna och mönstren så sakteliga börja falla på plats och vi vet vilken offensiv talang denna trupp besitter.

Vi tackar Sköndal för en trevlig och givande match och önskar de stort lycka till under säsongen!

Forza Stockholm!

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 23 november 2018