Nynäshamns IBK damlag söker spelare till div 2

Annonsrubrik
Nynäshamns IBK damlag söker spelare till div 2

Förening
Nynäshamns IBK

Har sin verksamhet i

Nynäshamn

Kontaktperson

Tomas Olsson

Mobil

0765-357766

E-postadress

tomas-s-olsson@telia.com

Annonstext

Vi fick chansen att få en plats i div 2 kommande säsong och vi anmälde intresse och fick idag platsen. Vårt kortsiktiga mål var att just ta oss upp till Div 2 och nu sparade vi ett år. Omstarten av vårt damlag förra säsongen gick bra och vi spelade snabbt mycket bättre än förväntat och vi låg på en fjärde plats i trean när säsongen avbröts.

Tittar man på matcherna vi spelade så anser jag att med lite bättre fysik så kommer vi göra bra ifrån oss i Div 2. Vi är dock en liten trupp och skulle behöva 3-4 spelare till på alla positioner.

Välkommen att höra av dig om du vill spela div 2 innebandy i en trevlig förening med ordning och reda. Hör av dig till Tomas eller Magnus så berättar vi mera. Kontaktuppgifter på vår hemsida. www.nynashamnsibk.com

Kommande säsong kommer vi ha stöttning från vårt duktiga DJ lag i en större utsträckning än förra säsongen och det kommer också att lyfta hela vår satsning i damlaget. Vi kommer träna två gånger per vecka och vi återkommer när vi startar vår försäsong och bjuder då in till öppna träningar för spelare som vill provträna med oss.

Ha en skön sommar, håll koll här på hemsidan för mer info inför nästa roliga säsong! www.laget.se/nibkdam Mvh Tomas Olsson Tränare Nynäshamns IBK Damlag 0765-357766

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-05-26, kl 08:57