Innebandyledare sökes till röd nivå hos IK Frej

Annonsrubrik
Innebandyledare sökes till röd nivå

Förening
IK Frej

Har sin verksamhet i

Täby Kyrkby

Kontaktperson

Mats Karlsson

Mobil

070 - 605 30 35

E-postadress

em.mats.karlsson@outlook.com

Annonstext

IK Frej Täby Innebandy är en ideell förening som har sin verksamhet i Täby Kyrkby, Vikingavallen. Vi ser oss som en breddförening som genomsyras av gemenskap, sammanhållning och kamratanda. Alla individers sociala och idrottsliga utveckling, delaktighet och glädje ska vara viktigare än resultat.

Att vara en mötesplats i samhället som stimulerar så många som möjligt till ett livslångt intresse för idrott ser vi som självklart. Vi är en egen förening med en stabil och god ekonomi och vi har i nuläget ca 270 aktiva medlemmar. IK Frej har både herr- och junior lag sedan tidigare och nu vill vi satsa och stärka upp vår ledarsida med fokus på röd nivå. Inom Frej kommer det att finnas tre lag som inför säsong 2021/2022 spelar på röd nivå.

Här vill föreningen stötta nuvarande ledarresurser genom att engagera en ny extern ledare som kan bidra med kunskap och erfarenhet för att agera förebild till spelarna samt utveckla klubbens träningsupplägg och därigenom skapa en röd råd mellan våra lag.

Vi söker en person som vill utveckla sina ledaregenskaper, sin taktiskt sida i ett strategiskt perspektiv och tillsammans med oss utveckla vår innebandyverksamhet.

Vi söker dig som:
· Har kunskap om innebandy och gärna är eller har varit aktiv i sporten.
· Vill utveckla individen och laget.
· Kan bidra att stötta ett eller flera lag vid ett eller ett par tillfällen per vecka.

Vi ger dig:
· Utbildningar i StIBF:s regi
· Erfarenhetsutbyte med tränare
· Ledarkläder
· Ersättning efter överenskommelse.

Vi i IK Frej Täby Innebandy är en kamratförening som vill engagera barn och ungdomar att ha kul och utvecklas som individer och på innebandyplanen för framtiden. Här får du en möjlighet att utvecklas som ledare och samtidigt driva utvecklingen för kill- och tjejinnebandyn. Höra av dig om det verkar intressant så berättar vi mer.

Välkommen! IK Frej

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2021-05-10, kl 10:00