Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Höstens utbildningsdatum för tränare klara

Höstens tränarutbildningar är publicerade och öppna för anmälan och nu med fler utbildningar och tillfällen än tidigare!

Grundutbildningen erbjuds för barn- & ungdomsledare, junior- & seniorledare, lagledare samt unga ledare och är den första utbildningen oavsett nivå. Efter genomförd utbildning kan ledarna välja fritt mellan de fördjupnings- och licensfortbildningar som erbjuds.

Fördjupningsutbildningarna finns i Steg 1 för ledare på Grön till Svart nivå samt Målvakten för målvaktstränare på Röd nivå. Utbildningar för Steg 2 är ej klara ännu.

Nytt för säsongen är licensfortbildningar som är halvdagsutbildningar på 3 timmar. De utbildningar som kommer erbjudas under denna säsong är:
- Knäkontroll (grön, blå, röd, svart)
- Träningsplanering (blå, röd)
- Lekens betydelse (grön, blå)
- Innebandyfys (grön, blå, röd)

Inledningsvis är träningsplanering och Innebandyfys de enda utbildningarna som kommer arrangeras centralt, övriga utbildningar erbjuds för föreningar att köpa loss och arrangera på hemmaplan.

Ledarlicens 
Samtliga ledare som står i båset måste ha en giltig ledarlicens.

Ledarlicensen erhålls genom att ledaren går en Grundutbildning. För att förnya sin befintliga ledarlicensen går ledaren en Steg- eller en Licensfortbildning.

Här hittar ni alla utbildningar och datum. Anmälan till Stockholms Innebandyförbunds tränar- och domarutbildningar sker via föreningsklienten i iBIS eller via hemsidan.

Missa inta att de flesta av våra utbildningar subventioneras via idrottslyftet. För mer information, regler och viktiga datum se här.

Välkomna till ett nytt utbildningsår med Stockholms Innebandyförbund!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-06-20, kl 15:53