Hög tid att göra sig redo för Knatteligan!


Till helgen är det äntligen dags att starta upp säsongen igen för våra yngsta lirare genom Kickoffen i Knatteligan!

Kickoffen i Knatteligan arrangeras i samarbete med Skogås-Trångsunds IBK nu till helgen den 3-4 oktober i Skogåshallen. Vi hör oss för med Knatteligans ansvarige Elin Lindberg:

Till helgen drar det alltså igång igen Knatteligan, hur känns det?
Det är superkul att vi drar igång igen för våra yngsta lirare – det är många spelare som är taggade på att få spela match igen och säkert många spelare som är lite nervösa som kanske spelar sina första matcher i livet i helgen.

Vad kommer hända ute i Skogåshallen?
Ett femtiotal lag har anmält sig till Kickoffen så det kommer vara fullt ös i hallen från morgon till kväll. Det blir väl lite speciellt i år med tanke på covid-19 och de rekommendationer vi tagit fram – men det viktigaste är att vi kan köra Knatteligan, om än på ett lite annorlunda sätt!

Hur gör man för att få arrangera Knatteligan?
Man bokar en tid i en hall och skickar en arrangemangsansökan till mig. Här finns mer info om vad som bör finnas med i den.

Något särskilt man måste tänka på som arrangör?

I år är det ju att man måste följa våra rekommendationer för Knatteligan under covid-19. Man kan alltid slå en signal eller skicka ett mail till mig om man undrar över något.

Har du något medskick till alla föreningar och Knatteligalag ute i distriktet inför säsongen?
Ha roligt!

I och med rådande läge har Stockholms Innebandyförbund tagit fram rekommendationer för Knatteligan under covid-19 som ni kan läsa i sin helhet här: Rekommendationer som avser Knatteligan

Då ser vi med spänning fram mot den nya säsongen!

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2020-10-02, kl 09:00