FöreningsutvecklingskonferensDen 20 oktober 2018 bjuder Stockholms innebandyförbund och sisu idrottsutbildarna in distriktets styrelser till en heldag fylld av föreläsningar, erfarenhetsutbyten samt innebandynyheter.


Kom själv eller gör detta till en dag för hela styrelsen, där ni får möjlighet att träffa andra föreningar, få nya idéer och umgås med andra i samma roll.

När: 20 oktober 09.30-16.00

Var: Quality Hotel Nacka, Värmdövägen 84

Kostnad:
Gratis

Anmälan: Senast den 10 oktober till michael.lawitz@innebandy.se

”Det är på tiden att våra föreningar möts tillsammans och kan dela med sig av tankar och goda idéer. Svaren på föreningarnas utmaningar finns bland grannföreningarna. Är det någon dag på året man ska prioritera styrelseuppdraget är det den 20 oktober” – Michael Lawitz, föreningsutvecklare, STIBF. ”

Presentation av föreläsare:

Jonas Morin – Inspiratör, föreläsare, baskettränare
Inspiratören från Huddinge basket vars mission och livsglädje är att möta ungdomar och så det första rönet till ett livslångt idrottande. Med glädje, inspiration och egna exempel berättar och avdramatiserar han idrottens kanske största utmaning.

Johan Plate- Författare, föreläsare och mental rådgivare.
Johan är en av pionjärerna inom idrottspsykologin i Sverige och har bland annat skrivit 13 böcker på temat prestationens psykologi och kommer förklara de processer och ge oss tips på hur man får människor att prestera, både på plan och i styrelserummet.

Emil Hedestig, utbildningsansvarig Svenska Innebandyförbundet
Innebandyn är ständigt i rörelse. Inför säsongen lanserades vår nya utbildningsportal, fullspäckad med nyheter inom Svensk innebandys utvecklingsmodell. Emil kommer under sin föreläsning guida oss igenom de nyheter och tankar bakom revideringen.

Vi ses den 20 Oktober!

/Mikaela Seger, Stockholmsidrotten
Michael lawitz, Stockholms Innebandyförbund

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 13 september 2018