Information och rekommendationer gällande covid-19

Läs mer här.

Distriktslaget - vi minns tillbaka!


Återigen gick bussen till Gävle och Gästrikland. Flickor 16 hade ett guld att försvara och Pojkar 16 var sugna på revansch.

Pojkar 16 tog sig enkelt genom gruppspelet och med fyra vinster och blev gruppsegrare.

I kvartsfinalen stod Dalarna för motståndet och i en jämn och spännande match stod det 4–4 med två minuter kvar av matchen. Stockholm la in en extra växel och gjorde både 5–4 och 6–4 och killarna gick vidare.

I semifinalen väntade Småland som tyvärr blev ett för tufft motstånd och Stockholms killar fick sin första förlust i årets SDF-SM.

Killarna slutade 3:a och kom hem med bronsmedaljen.


Flickor 16 hade en svår uppgift framför sig, att försvara tidigare års guld. Tjejerna tog sig igenom en tuff grupp med två vinster och två oavgjorda, vilket visade sig räcka för gruppseger.

Kvartsfinalen tog sig tjejerna säkert igenom med vinst med 6–1 mot Dalarna.

I semifinalen stod Uppland för motståndet och det blev en jämn match. Klockan stod på 14:58 när Stockholm tog ledningen och vann matchen med 2–1 och tog sig till final.

I finalen mötte sedan Stockholm Skåne, en match som även den blev mycket spännande. Det blev en målsnål final som Stockholms tjejer till slut vann med 2-1. Guldet fortsätter att stanna i Stockholm.
Vi tackar alla spelare, ledare och föräldrar för det här året!

Se alla highlights och intervjuer från matcherna igen här.

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 8 juni 2020