Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Damdomarprojekt

Vi vill bli fler kvinnliga domare i vår domarkår. Därför kommer vi till säsongen 2022-2023 ha ett projekt där tjejer/kvinnor helt gratis kan utbilda sig till distriktsdomare och få extra mycket stöd under sin första säsong. Vi har 20 platser till detta projekt.

Detta ingår

  • Domarutbildning
  • En praktisk utbildningshelg där man både kommer få döma och se andra domare döma.
  • Mittsäsongsträff en kväll i december med utbildning och besök av Elitdomare.
  • Kontinuerliga besök av domarcoacher på sina matcher under säsongen.
  • Domarkläder

Platser
Vi har plats för 20 tjejer/kvinnor. Först till kvarn men max 2st per förening. (fler platser per förening kan ges i mån av plats)

Krav
Du behöver vara född 07 eller tidigare och du behöver anmäla dig via en förening.  

Utbildning
Lördag 27e Augusti 9.00-18.00 på Bosön, Lidingö. Under utbildningen kommer vi prata om regler, ledarskap, kommunikation, rörelse, placering och massor av annat. Det ingår även ett praktikpass. Lunch och fika ingår under dagen.

Praktikhelg
Under helgen 17-18 september kommer vi i samband med Töjnan Cup ha ett praktiskt läger där alla deltagare kommer få döma sina första matcher, titta på andra domare som dömer samt både praktiskt och teoretiskt utveckla sina kunskaper som domare. Detta med hjälp av våra utbildade domarcoacher som kommer vara med och stötta er hela helgen. Man är med antingen lördag eller söndag denna helg.

Under säsongen
Vi garanterar samtliga deltagare regelbundet stöd genom våra domarcoacher som kommer vara med på de två första seriematcherna och sen vara med på minst fyra matcher till under säsongens gång. Domarcoacherna är där för att stötta och utveckla domarna. Efter varje match kommer coacherna sitta ner och prata om vad man gjorde bra och vad man kan utveckla framöver

Mittsäsongsträff
I december kommer vi anordna en helkväll med utbildning och inspirationsföreläsning från elitdomare.

Domarkläder
Ingår i projektet.  

Ekonomi
Projektet finansierar via idrottsmedel där föreningarna behöver göra en ansökan om idrottsmedel för att det ska bli kostnadsfritt.  

Anmälan
Anmäl er genom att klicka här!

Det är först till kvarn på platserna så anmäl er så fort som möjligt.

short_text    Publicerat av Mathias Wegnebring 2022-06-13, kl 15:08