Nuvarande riktlinjer och rekommendationer avseende match, träning och cup:

Läs mer

Årets herrspelare

Till årets spelare herr säsongen 2018-2019 har Stockholms Innebandyförbunds stipendiestiftelse valt att utse Tobias Lindström Salems IF, moderförening Salems IF, med motiveringen:

"Tobias Lindström har under säsongen 2018-2019 fortsatt sin utvecklingsresa och är en av Allsvenskans absolut mest sevärda och bästa spelare.

Tobias levererar alltid på topp oavsett om det är träning eller match och bär stundtals sitt lag när det behövs som mest. Med sina 42 poäng från sin backposition i Allsvenskan Norra bevisar Tobias att han är en offensiv tillgång likväl som en härförare på planen.

Genom seriositeten i sitt idrottsutövande samt genom att alltid vara ett föredöme både på och utanför planen finns alla möjligheter för att snart se Tobias i den absolut yppersta nationella eliten".

Årets spelare utses varje säsong av Stockholms Innebandyförbunds Stipendiestiftelse och belönas med minnesgåva samt 7 500 SEK till moderföreningens ungdomsverksamhet.Vem blir årets spelare på damsidan? Klockan 13.00 imorgon presenterar vi vinnaren. Missa inte det!

 

short_text    Skrivet av Mathias Wegnebring 25 april 2019