Café med lättare förtäring, dricka och kaffe, macka m.m. kommer att finnas i arenan.

Regler för sammandrag:

Arrangören skall tejpa upp målområde för målvakterna ca 1,5 m x 1m.

Spelare och ledare som skall delta på match skall vara registrerad i IBIS innan matchstart.

Matchtid
Matcherna spelas på mindre planer med måtten ca. 20 x 10 m, med 3 utespelare och 1 målvakt. Matchtiden är 2x10 min. rullande tid, tidtagare på varje plan skall finnas samt man ska kunna ge signal vid periodpaus och matchslut. Arrangören ansvarar för att planerna är uppbyggda och är klara när matcherna ska starta

Målburar
De mindre målburarna skall användas i poolspelet dock kan det i vissa fall förekomma att de större målen
används.

Intervallbyte
För att underlätta bytena kan matchledaren ge signal efter 2:00, 4:00 osv. båda perioderna. Klockan skall inte stanna vid dessa tillfällen. Spelet startas med tekning på mittplan.

Domare
Arrangören ansvarar för tillsättning av domare. I första hand skall matchen dömas av 1 st föreningsdomare. Skulle det vara så att arrangören inte kan tillsätta föreningsdomare ligger ansvaret på lagen att gemensamt utse en domare.

Vi vill påpeka vikten av att domarna förklarar domsluten för spelarna vid behov.

Glasögon
Alla utespelare SKALL använda glasögon.

Ordlista

Mittpunkt
Punkt mitt på spelplanen där tekning sker.

Reträttlinje
Samma som mittlinjen (linjen mellan planhalvorna). På grön nivå måste spelarna springa tillbaka till egen planhalva vid mål eller om målvakten fångar bollen.