Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Välkomna Jeanette & Jerry!

Det var ett par veckor sedan vi hade det fjärde årsmötet med Västsvenska Innebandyförbundet och vi vill uppmärksamma de styrelsemedlemmar som ”byter plats”.

Vi välkomnar till att börja med Jeanette Härstedt och Jerry Holmqvist till vår styrelse – två personer med väldigt lång innebandykarriär bakom sig som nu accepterat ett styrelseuppdrag i Västsvenska Innebandyförbundet. Två personer som dessutom brinner för två av våra viktigaste frågor – fler tjejer i innebandyn och hallbehovet.

Jeanette Härstedt

”Mitt intresse för innebandy startade 1992 i Partille IF innan jag gick vidare till IBK Göteborg. Jag spelade i 14 år innan jag insåg att det räckte med att vara assisterande tränare och kassör i föreningen och är nu inne på min 29:e säsong.

Jag har två barn som har spelat sen innebandyskolan och som fortfarande är aktiva inom innebandyn.

Det viktigaste för mig har varit att värna om barn och ungdomar, att dom skall ha en aktivitet där dom känner en tillhörighet och välkomna till träningarna. Speciellt viktigt är det idag att få in fler spelare på flicksidan.”

 

Jerry Holmqvist:

”Jag bor ute i (Järnbrott) Västra Frölunda med fru och två vuxna barn. Den ena av grabbarna lirar innebandy ännu, inne på 15:e året.

Själv har jag ingen karriär inom innebandyspel, men hoppet lever kvar.

Har varit i Frölunda IBK sedan 2006, då min första grabb började i P98 laget och sedan blev jag ledare/föräldrarepresentant efter några år. Sedan tränare i andra grabbens lag -02 något år därefter.

Jag gick med styrelsen 2011 och blev ansvarig för Björnslaget 2013. Invald som ordförande 2014 fram till 2022.

Jag har fortfarande kvar rollen i Frölunda IBK som sportchef/senior-ansvarig. Sedan några år har jag funderat på hur det skulle vara att bidra i Västsvenskas styrelse, det har lockat mig att se mer övergripande för innebandyn över distriktet men även hur andra distrikt gör.

Min hjärtefråga just nu är halltider, och nya hallar i vårt distrikt.

Hoppas verkligen jag kan bidra med min erfarenhet och tackar för förtroendet.”

 

Samtidigt vill vi tacka Niclas Ermesjö och Maria Hagelqvist som bidragit till Västsvenskas styrelsearbete under ett antal år. Vi hoppas att vi kan få se dessa mycket kompetenta personer i innebandysammanhang senare när tiden tillåter igen!

 

Mats Lomander/Förbundsordförande

short_text    Publicerat av Ulf Widell 2022-07-05, kl 10:24